BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,86
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

'Figüran' filmine Serenay'sız konserli gala

Figüran filminin başrolünde Survivor Serenay Aktaş var. Serenay Aktaş Survivor'da olduğu için gala katılmadı. Figüran'ın galası konser eşliğinde yapıldı. Figüran 3 Nisan 2015 sinemalarda.

Abone ol

Figüran  “Yılın En Kral Komedi Filmi” galası Özdilek Parkİstanbul Cinetime Sinemalarında yapıldı. Galaya sanat, spor ve siyaset çevresinden tanınmış simalar katıldı. Renkli ve eğlenceli anların yaşadığı galada film ekibi şuan Survivor'da olan Seranay Aktaş'ı unutmadı.

Başrollerinde Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Umut Oğuz, Mehtap Bayrı ve Yıldırım Öcek’in paylaştığı “Yılın En Kral Komedi Filmi” Figüran’ın galası Özdilek Parkİstanbul Cinetime Sinemalarında yapıldı. 

ekran-resmi-2015-04-02-09.59.29.pngSanat, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı galaya, filmin müziklerini yapan RAP sanatçısı Ramiz Bayraktar ve ekibinin mini konseri damgasını vurdu. Oyuncuların da dans ve şarkılarla eşlik ettiği konser, misafirlere keyifli anlar yaşattı. Bosphorus Film Makers imzalı Figüran filmi ekibi, şuanda Survivor All Star’da olan ve bu nedenle galaya katılamayan Serenay Aktaş’ı da unutmadı.

FİGÜRAN FİLMİNİN GALASINDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER (TIKLA-GÖR)

ekran-resmi-2015-04-02-09.59.09.pngOyuncular, basının karşısına Aktaş için özel hazırlanan üzerinde ‘Yanındayız, Yanımızdasın’ yazan kartonet ile çıktılar. Yapımcılığını Aytekin Mert'in ,yönetmenliğini ise Tolga Çetin’in üstlendiği ve 3 şanslı izleyiciyi Hollywood’a gönderecek olan Figüran filmi 3 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.


FİGÜRAN FİLM FRAGMAN