BIST 9.560
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.471,45
HABER /  MEDYA

Fi yeni sezon ne zaman başlayacak yeni bölüm fragmanı Puhu Tv

Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in başrollerini paylaştığı Fi yeni sezon ne zaman başlayacak? Türkiye'nin ilk internet dizisi olan Fi yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Fi yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Sadece internet üzerinden yayınlanan Fi yeni sezon başlama tarihi belli oldu. 6 Ekim 2017 Cuma günü başlayacak. Merakla beklenen Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Puhu Tv'den izlenen Fi'nin 6 Ekim 2017 Cuma günü başlayacak. Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in yanı sıra Büşra Develi, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Fi cesur sahneleriyle her zaman dikkatleri üzerine çekiyor. 

Çok satan Fi, Çi, Pi üçlemesinin ilk kitabından Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan Ay Yapım imzalı "Fi" dizisinin yönetmenliğini Mert Baykal yapıyor.

GEÇEN SEZONA SERENAY SARIKAYA DAMGA VURDU

Geçen sezon yayınlanan Fi'ye Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in cesur sahneleri damga vurmuştu. Yayınlanan o sahne adeta sosyal medyada deprem etkisi yaratmıştı. 

Fİ TELEVİZYONDAN YAYINLANIYOR MU NASIL İZLENİR?

Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet dizisi olan Fi Puhu Tv'den izleniyor. 6 Ekim'de başlayacak olan Fi'de neler olacağını herkes merak ediyor.