BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,70
ALTIN 2.485,28
MEDYA

Fi yeni sezon Çi Puhu Tv yeni bölüm bomba fragman geldi

Yazar Azra Kohen’in ‘Fi-Çi-Pi’ üçlemesinden uyarlanan internet dizisi ‘Fi’nin ikinci sezonu ‘Çi’den ikinci fragman yayınlandı.

TÜRKİYE'de bir ilk olan Fi yeni sezon Çi olarak yayın hayatına devam edecek. Çi yeni sezon fragmanına baktığımız zaman yine nefesler tutulacak. Cesur sahnelerin yer aldığı Çi 9 Kasım tarihinde yani yarın başlayacak.

Senaryosunu Nükhet Bıçakçı’nın yazdığı ‘Fi’nin yönetmen koltuğunda Mert Baykal otururken, oyuncu kadrosunda Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonant, Özge Özpirinççi ve Sezin Akbaşoğulları yer alıyor. Son fragmanda, Nehir Erdoğan’ın da kadroya katıldığı görülüyor. İlk üç bölümü 31 Mart’ta online dizi ve film platformu ‘Puhu TV’ tarafından ücretsiz olarak yayınlanan dizinin iki sezon halinde 12’şer bölüm olarak sürdürülmesi planlanıyor.

Toplamda 48 milyon internet kullanıcısının bulunduğu Türkiye’de, ‘Fi’nin tekil kullanıcı tarafından izlenme sayısı ise sekiz milyon. Rakamlara göre, Türkiye’deki internet kullanıcılarının yüzde 16’sı diziyi izledi.

Çİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Herkes merakla nefesleri tutarken Fi'den bomba bir değişiklik geldi. Çi olarak ekrana gelecek dizi artık perşembe günleri yayınlanacak. 9 Kasım’da başlayacak ‘Çi’ sezonundan yeni fragmanı:

Sitene Ekle
Etiketler