BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,55
HABER /  MEDYA

Fi yeni sezon Çi 4.bölüm neden yayınlanmadı dizi final mi yapıyor?

Fi yeni sezon Çi olarak izleyicilerle buluştu. Fakat Çi 4.bölüm 1 Aralık 2017 yeni bölüm yayınlanmadı. Peki Çi 4.yeni bölüm neden yayınlanmadı Çi final mi yapacak? Fi yeni sezon Çi 4.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Abone ol

TÜRKİYE'de bir ilk olan ve internet üzerinden yayınlanan Çi izleyicileri dün şoke oldu. Çünkü Çi 4.yeni bölümü 1 Aralık'ta ekrana gelmesi bekleniyordu fakat yayınlanmadı. Herkes Çi'nin neden yayınlanmadığını merak etti. Gelin hep birlikte he Çi 4.yeni bölüm fragmanına hem de final iddialarına bakalım.

Cesur sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Fi yeni sezon Çi 4.yeni bölümün 1 Aralık 2017 cuma günü yani dün yayınlanması bekleniyordu. Fakat Çi 4.yeni bölüm dün yayınlanmadı. İzleyiciler dizi final mi yapacak sorusunu sordu fakat Puhu Tv'den konuyla ilgili açıklama geldi. Peki Çi final mi olacak diziyi erken mi bitirecekler?

Fİ YENİ SEZON Çİ 4.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Puhu Tv, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada konuyla ilgili bilgi verdi. İşte Puhu Tv'nin yaptığı o açıklama: fi'den bir kutlama mesajımız, bir de duyurumuz var!  15 bölüm, 17 milyon izleyici, 100 milyon izlenme! Herkese çok teşekkür ederiz!  fi'nin yeni sezonu çi, 4. bölümüyle 8 Aralık'ta sizlerle. 5. bölüm 15 Aralık, 6. bölüm ise 22 Aralık'ta yayınlanacak!