BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,96
MEDYA

Fi yeni sezon Çi 3. bölüm fragmanı

puhutv'den yayınlanan Fi ikinci sezon Çi'nin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda yayın aralıklarını kısa tutan Fi'nin yeni sezon 3. bölümü 24 Kasım Cuma günü yayınlanacak.

Ekran macerasına Çi ismiyle devam eden Fi'den yeni görüntüler geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve cesur sahneleriyle magazin sayfalarına sık sık konu olan Fi'nin yeni sezon 3. bölüm fragmanında sürpriz bir isim dikkat çekti. Kadroya Yasemin Allen de dahil oldu. Peki güzel oyuncunun rolüne ilişkin detayların ortaya çıkacağı Fi yeni sezon Çi 3. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Online platform üzerinden yayınlanan Fi yeni sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Serinin ikinci halkası Çi'nin 2. bölümünde Deniz'in İstanbul'a dönmesi Duru ve Can ilişkisinin dengelerini sarstı. Duru’nun tepkisi Can’ı beklenmedik bir hamle yapmaya iterken, Özge’nin yeni hayat kurma konusundaki kararlılığı da sürpriz gelişmelerle sınandı. Zor bir sınav vermek zorunda olan Can’ın sözleri finale damga vurdu. Fi yeni sezon Çi 3. bölüm fragmanı ise yine çok konuşulacak sahnelerin sinyalini verirken kadroya dahil olan yeni isim merak uyandırdı. İşte Fi'nin yeni bölüm fragmanı...

Sitene Ekle