BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,66
ALTIN 2.506,07

FETÖ'nün ihanet günahına ortak olmak

Ülke içindeki kızgınlıklarımız kime karşı olursa olsun, FETÖ ve kölelerine inat son bulmalı. Son bulsun ki bu hainlerin metresi oldukları Avrupa'daki ortaklarının da desteğiyle hedeflerine ulaşması kolay olmasın.

40 yıl boyunca planladıkları gibi olmadı hiç bir şey. Türkiye'de yapamadıklarını, şimdi Avrupa'da yapıyorlar.

Asırlar geçse de, bunlar bize yaptıklarıyla, hissettirdikleriyle gelecek aklımıza. 15 Temmuz gecesi tanklarıyla, tüfekleriyle geldiler üzerimize. Onlara duyduğumuz nefret hiç bitmeyecek. Unutulmayanlar listemizde hep baş sırada olacaklar. 

Mazimizin bu unutulmaz hainlerini 251 şehidimizle hatırlayalım.

Kalbimiz unutmamak için çarpsın.

Gönlümüzde fişleyelim bu hainleri. 

Aklımız uzak durmayı tercih etse bile, kalbimiz bu alçakların yürüdüğü bütün yollara çıksın ki unutmayalım.

Hatırlamaktan ve yüzleşmekten korkanlardan olmayalım. 

Kabahati geçmişte arayışımız son bulsun. 

Filmin "SON"u henüz bitmedi çünkü. Zihnimizde bitti gibi görünse de, filmin devamı Almanya'da, Hollanda'da, İsveç'te... Bir çok Avrupa ülkesinde hâlâ gösterimde. 

Uykuya dalmayalım.

Kanlı biten masalın devamını unutmayalım!

Ülke içindeki kızgınlıklarımız kime karşı olursa olsun, FETÖ ve kölelerine inat son bulmalı. Son bulsun ki bu hainlerin metresi oldukları Avrupa'daki ortaklarının da desteğiyle hedeflerine ulaşması kolay olmasın.

Yarınsız ve saygısız kavgaların faydası yok. Zehirli sarmaşıklar gibi hepimizi zehirlemek istediği gün gibi ortada. 

Allah'ın gurur ihsân etmediği bu yaratıklara fırsat vermeyelim. Psikolojik hastalıklarını Avrupa'dan bize bulaştırmak isteyen hainleri alt etmenin tek yolu, bir olmak, birlik olmak ve beraber olmaktır. 

Tayyip Erdoğan değil mesele... 

Türkiye'dir hedefte olan...

FETÖ'nün ihanet günahına rağmen, Türkiye düşmanları marifetlerini bir bir sergiliyor, kin ve nefretlerini üzerimize kusuyorlar. Türkiye'nin alaşağı olmasını tutkuyla istiyorlar. Toz zerresi kadar kirlenmemiş insanımızın aklını başından alabilmek için, topyekûn saldırıya geçmelerinin altında, Tayyip Erdoğan değil, Türkiye var. 

Kendi arzularının ateşiyle boğuşan ve hakettikleri cevabı (Nazi suçlaması) bu güruhun Tayyip Erdoğan'ı bahane edip, Türkiye'ye karşı saldırıya geçmesi15 Temmuz filminin devamından başka bir şey değil.

O yüzden bunların ne kadar âdi ve ucuz olduklarını zihnimizden hiç çıkarmayalım.

FETÖ'nün alçaklığı bir şeref madalyası gibi boyunlarına asılı duruyor. Türkiye'ye kapılarını kapatıp, teröristleri baştacı yapan, ve huzurumuzu bozmaya çalışan bu hainlerin destekçilerine olan nefretimiz dinmesin. Dinmesin ki, gözleri kör yarasalar gibi birbirine sarılan hainlerin istedikleri olmasın.

Türkiye, bunlara muhtaç, bağımlı ve ipotekli bir ülke olsaydı, bugünleri yaşamıyor olacaktık. FETÖ'nün köleleriyle bu denli ilişkileri olmayacaktı. FETÖ'nün kölelerine açılan kapılar bize açılacaktı. 

Biz bunlara muhtaç değiliz!

Allah'ın izniyle olmayacağız...