BIST 9.530
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.478,74

FETÖ'nün çirkin dili, yürüyüş ve Erdoğan'ın sığınak hikayesi

CHP lideri, bu adamın düşmanı olduğu Tayyip Erdoğan kadar kendisi için de tehlikeli olduğunu bilmesi ve görmesi gerekiyor. Aksi halde, 15 Temmuz gecesi, FETÖ'nün kanunsuz vahşetine kurban giden 249 şehidimizin "adalet"ine ihanet etmiş olur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "sığınak" hikayesini birazdan anlatacağım. Ama önce Kemal Kılıçdaroğlu...

İzninizle...

15 Temmuz gecesinde yaşanan kanunsuz vahşiliğe, "Kontrollü darbe" demeye devam ediyor CHP lideri. 

Yanlış yapıyor!

Bu söz toplumda karşılık bulmadığı gibi, CHP'nin içinde de konuştuğum aklıselim düşünen milletvekilleri tarafından tepkiyle karşılanıyor. CHP'liler de Kemal Bey'in "Kontrollü darbe" ısrarıyla yanlış yaptığı görüşünde. 

FETÖ terör örgütünün başı, geçen hafta yeni bir açıklama yaptı karşısında diz çöken kölelerine. 

Diyor ki:

" (...) Elli bin masum insan hapishanelere atıldı. Her gün yeni mazlumiyet, mağduriyet haberleri geliyor. Okullar, üniversiteler kapatıldı. Binlerce şirkete el konuldu.  (...) yapılan darbelerle ne de hazırlık aşamasındaki darbelerle hiç benzeşmeyen ve senaryo olduğunu bir çocuğun dahi anlayabileceği haince bir tiyatroydu...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ettiği kelâmın bu zırvalardan farkı var mı? FETÖ'nün başı, 15 Temmuz'un "tiyatro" olduğunu, söylüyor, CHP lideri "Kontrollü darbe" diyor. Kemal Bey, "Kontrollü darbe" ifadesiyle, FETÖ'cülerle aynı dili konuştuğunu ne zaman fark edecek çok merak ediyorum.

, Kemal Kılıçdaroğlu adına "Adalet" dediği yolculuğa çıkarken, safını belirlemeliydi. Öyle yapmadı, FETÖ'nün başına destek verircesine, "mazlum" ve "mağdur" edebiyatı yaptı yol boyunca. "Adalet arayan herkes"in Ankara-İstanbul yolculuğunda kendisine eşlik edebileceğini söyledi  Nagehan Alçı'ya.

Kemal Bey hiç kusura bakmasın ama, yaptığı yürüyüş için "sözde" diyenleri şikayet etmeye hiç hakkı yok. FETÖ'nün "kan süvarileri"ni savunarak, bu suçlamalara bizzat kendisi sebep oldu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun nazarında da "vicdan sahibi bir gazeteci" olan Abdülkadir Selvi'nin "Darbeye geçit yok" kitabını bir an önce okumasını tavsiye ediyorum.  Okuduklarını anlayabilirse, "kontrollü darbe" fikrinden vazgeçeceğinden eminim. FETÖ'nün başının son açıklamalarını da okusun bence. Kendine soru sorma imkânı bulur, "Ben neler söylüyorum?" diye.. Kemal Bey bu soruyu kendine sorduğu gün, ilk işi FETÖ'nün "köle ordusu"na sahip çıkmak yerine, FETÖ'nün başındaki adamın çirkin dilinden vazgeçmek olacak.  

CHP lideri, bu adamın düşmanı olduğu Tayyip Erdoğan kadar kendisi için de tehlikeli olduğunu bilmesi ve görmesi gerekiyor. Aksi halde, 15 Temmuz gecesi, FETÖ'nün kanunsuz vahşiliği sonucu hayatını kaybeden 249 şehidimizin "adalet"ine ihanet etmiş olur!

Benden söylemesi...

FETÖ'YE HİZMETTE SINIR TANIMAYAN BİR "APTAL!"

zırvalarını sürdürüyor. Kölesi olduğu efendisinin Meclis'i bombalamadığını iddia ediyor. 

FETÖ adına kahramanlık gösterdiği kadar, aklını da gösterseydi keşke. Akıl olmayınca, Meclis'in içine Tayyip Erdoğan tarafından bomba yerleştirildiğini ve patlatıldığını söyleyecek kadar kendinden geçiyor. 

FETÖ'nün postuna bürünen bir "aptal"dan da ancak bu beklenir.

Şaşırmadım!

SIĞINAĞA İNMEK YERİNE ALLAH'A SIĞINAN BİR LİDER

FETÖ'ye dizini kırdıran "aptallar"ı gördükçe, Tayyip Erdoğan gibi bir liderin varlığına her gün şükrediyorum. 

Neden?

Abdülkadir Selvi'nin "Darbeye geçit yok" kitabında, Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesindeki direnişini okudum. Atatürk Havalimanı'na indiği vakit, etrafındakilerin "sığınak" talebine verdiği cevabı Abdülkadir'in kitabında bulabilirsiniz.

Tayyip Erdoğan sığınağa inmek yerine, Allah'a sığınıyor. Bir seccade istiyor,  FETÖ'ye diz çökmek yerine Allah'a eğiliyor, sadece ona secde ediyor.

Namazını kılıyor, el açıp Allah'a yakarıyor. 

Millete sığınıyor sonra...

Daha fazla detay var; Abdülkadir Selvi her şeyi yazmış. 

Okuyun ve "aptallar"a geçit vermeyin derim!

SOSYAL MEDYADA TAKİP İÇİN