BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'den tutuklanan AK parti belediye başkanı bakın ne yapmış!

BURDUR Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve eşi Mine Mutlu FETÖ'den gözaltına alınmıştı. AK Partili olan belediye Başkanı Mutlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Abone ol

FETÖ temizliği siyasette de başladı. Bunun en flaş örneği de Bucak'ın AK Partili belediye başkanı Süleyman Mutlu'nun gözaltına tutuklanması oldu. Belediye Başkanı Mutlu cezaevine gönderilirken, FETÖ operasyonlarından yırtmak için yaptığı takiyye de ortaya çıktı.

BURDUR'un Bucak ilçesi dün belediye başkanına makamında gerçekleşen gözaltıyla sallandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Süleyman Mutlu ile eşi Mine Mutlu, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanmaları istemiyle adliyeye sevk edildi.

AK partili Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eşi Mine Mutlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ OPERASYONUNDAN YIRTMAK İÇİN YAPTIĞI TAKİYYE!

Süleyman Mutlu FETÖ/PDY soruşturmaları başlayınca kendini kurturmak için hemen harekete geçmiş. Gülen örgütüne ait ilçedeki örgütün okul, dershane ve yurtlarını belirletip ruhsatlarını iptal ettirmiş. Başkan bununla da yetinmeyip üstüne bir de FETÖ demeci patlatmış.

İNLERİNE GİRİYORUZ
Belediyenin sitesine koydurttuğu haberinde şöyle demiş;

-“Fetullahçı Terör örgütü ve Paralel devlet yapılanmasına destek sağlayan ilçemizdeki yurtlar Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ve Defterdarlığımız tarafından, Dershaneler ise Zabıta Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından mühürleniyor. Vatanımıza ihanetin affı yok. Bu yüzden vatanımızın birliğine ve dirliğine kasteden bu hainlere karşı Bucak Belediyesi olarak her türlü yaptırımda bulunuyoruz ve İnlerine giriyoruz. Paralel yapının bu ülkeye ne kadar zarar verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek”.

Süleyman Mutlu kendini kurtarmak için Bucak belediyesinde FETÖ'ye ait binalara da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resimlerini astırmış.

SÜLEYMAN MUTLU KİMDİR?

FETÖ'den tutuklanan Süleyman Mutlu 1978 yılında Burdur’un Bucak İlçesinde doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesini bitirerek Su Ürünleri Mühendisi olan Süleyman Mutlu, 2002 yılından beri Ak Parti’de siyaset yapıyor. Gençlik Kolları Üyeliği ile başlayan siyasi hayatı Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve Bucak İlçe Başkanlığı görevi ile devam etti. Süleyman MUTLU, 30 Mart 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Bucak Belediye Başkanı seçildi.

AİLESİ BALIK ÇİFTLİĞİ SAHİBİ

1987 yılından beri Babası Ahmet Usta ile beraber Kuşbaba Başgöz’deki balık çiftliğini işleten Süleyman Mutlu, 1991 yılında baba mesleği olan makine imalatçılığını Mutlu Makine Ltd. Şti. Adı altında aile bireyleri ile beraber sürdürmek. Evli olan Süleyman Mutlu'nun 2 çocuğu var.