BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'den Doğu Perinçek'e ahlaksız teklif!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten Fetullah Gülen'le ilgili çok çarpıcı bir iddia geldi. Perinçek Gülen'in kendisiyle görüşmek için 5 milyon dolar teklif ettiğini söyledi.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Beyaz TV'de katıldığı 'Uyan Türkiyem' adlı programda Fetullah Gülen'in kendisine görüşmek için 5 milyon dolar teklif ettiğini söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten Fetullah Gülen'le ilgili çok çarpıcı bir iddia geldi. Perinçek, kendisine Gülen'le görüşmesi için emekli bir subayın 5 milyon dolar teklif ettiğini açıkladı.

BANA 13 KİŞİLİK BİR HEYET GELDİ

Perinçek şunları söyledi: "Bana 1996 yılında 13 kişilik bir heyet geldi. Başlarında Yazarlar Vakfı Başkanı Latif Erdoğan vardı. 'Siz Fethullah Gülen'le buluşsanız kimse kimsenin ayağına gitmese, bir kahve içseniz, gazeteciler gelip birer fotoğraflarınızı çekse Türkiye'de barış için çok yararlı olur, bunu öneriyoruz' dediler.

5 MİLYON DOLAR PARA TEKLİF ETTİLER

Ben de bunun gereğinin olmadığını söyledim. 2 gün sonra onların televizyonda çalışan bir emekli subay telefon etti, 'Niye reddettiniz? 5 milyon dolardan başlar' dedi."