BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.488,67
MEDYA

FETO, Naim Süleymanoğlu'nun akrabasından dayak yemiş

FETÖ elebaşısı Gülen'in Naim Süleymanoğlu'na kafayı neden taktığı ortaya çıktı. Naim Süleymanoğlu'nun vefat haberinin ardından, akıllara FETÖ elebaşı Gülen'in 'Halterci Naimoğlu'nu hiç sevmem' dediği görüntüler geldi.

Dün öğle saatlerinde hayata gözlerini yuman Milli halterci Naim Süleymanoğlu, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) için, "Beni sohbetlerine çağırdılar. Toplantılarına gitmeyince beni hedef seçtiler." demişti. Türkiye'nin gururu Süleymanoğlu, MİT mensubu bir akrabasının da 1990'da Fethullah Gülen'e tokat attığını ifade etmişti.

Röportajda Gülen'in kendisi için, 'Naim ol' dediğini söyleyerek, "Beni hiç sevmediğini beyan etmesi benim açımdan çok hayırlı. İyi ki sevmemiş beni. Ben de kendisini hiç sevmedim." demişti.

MİT'Çİ AKRABAM GÜLEN'İ TOKATLADI

"Gülen, 1990'da aranırken Burdur'da yakalanıp İstanbul'a getiriliyor. MİT'in Beşiktaş Yıldız'daki merkezinde sorguya çekiliyor. Onu sorgulayan da, şu an emekli olan MİT'çi bir akrabam. İfadesinde 'Şeker ve tansiyon hastasıyım.' demiş. Bir süre sonra da Ankara'dan gelen bir telefonla serbest bırakılmış. Benim akrabam da birkaç tokat vurmuş. Akrabam olduğunu öğrenince bana karşı olumsuz haberler yaptırmaya başladı.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle