BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

FETÖ ile PKK'nın ilişkisi yakında ortaya çıkacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, FETÖ ile PKK arasındaki işbirliğinin yakında ortaya çıkacağını söyledi.

Abone ol

BURSA'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişiminde düşmana ve haine korku, dosta güven veren bir duruş sergilendiğini söyledi.

Milletin "Ben korkmuyorum, sen korkacaksın" dediğini ve darbecilerin korktuğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Bir kısmı, fırsat bulan hainler, korkaklar kaçtı. Bir kısmı hala kaçak. Bir kısmı PKK'ya, hain odaklara sığınacak kadar alçak ve şerefsizler. Bir kısmı bu ülkenin, milletin adaletine teslim edildi ve bu millete yaptıkları yanlışın bedelini ödeyecekler. Bundan sonraki süreçte, bu ülkenin ve milletin kaderiyle oynamak isteyenlerin artık oynayamayacaklarının da dersi verilmiş oldu" diye konuştu.

PKK'ya sığınan darbeci sayısının sorulması üzerine Mehmet Müezzinoğlu, "Rakamlar yok ama neticede Amerika'ya sığınan var, yakalanan var. Bunlar, korkak ve hain. Zaten PKK ile işbirlikleri de yakında çıkacak." ifadelerini kullandı.

Müezzinoğlu, buradaki toplantının ardından Osmangazi Belediyesi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etap temel atma törenine katıldı.