BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.295,47

fetö eşittir apo

sadeleşme ve normalleşme süreci yarım kalmasın

Yapan yaptı kötülüğünü, sözde gül bahçelerinde biriktirdikleri zehirlerini akıttılar, sorumsuzca, haince, parçası olduklarını sandığımız halkın ve iradesinin üstüne.

Yaşananlar öyle sıradan ne darbe nede terör. İçinde ihanetin tüm renkleri var, biriktirilen nefret ve gizliden yaşanan insanlık mutasyonu. Ortaya konan ve bu sahnenin her karışı tozlu kokuşmuş, oyuncuları taş kalpli kuklalar.

Ülke ciddi tehlike atlattı ve hala tehlike devam etmekte, bu işin askeri ticari, bürokratik ve özel sektörü de var. Cemaat dedikleri çete olmuş ülkenin anasını ağlatıyormuş da haberimiz yok

Her musibetten bir ders çıkarmak lazım, Bu ders için her ne kadar ağır bedel ödesek te, acılarımızı hafifletecek, gelecekte aynı zehirle dokularımızın felç olmasını önleyecek tedbirler alınmalı.

Fetö halkı hafife aldı ve zehrini hayâsıza kullanırken aslında kendini ısırdı. Zehir artık tüm hücrelerinde dolaşırken hayatı, yaptıkları, özellikle 15 Temmuzda bu aziz millete yaptığı hıyanet gözlerinin önünden filim şeridi gibi geçiyor mudur?

Sanmam, bu tür hainler büyüklük sabuklamasında hatasızlığının paranoyasındadır.

Yaşanan bu alçaklığın sonunda hesabımızı iyi yapalım, strateji üretip bir an evvel yaşanan felaketin izlerini hem ruhumuzdan hem de bedenimizden silmeliyiz. yaşananlar tüm ülkede ciddi travma lar yaratırken sürecin daha profesyonelce yürütülüp olan bitenin halka şeffaf bir şekilde anlatılması lazım.

Devlet gerçek bilgileri vermezse ortalarda asparagas kötü niyetli kurmaca bilgiler dolaşmaktadır. Kesinlikle hükümet gelinen nokta hakkında halkı aydınlatmalıdır.

Kesinlikle cumhurbaşkanımızın bildiği bir şey var ki ben demeden içeri girmeyin, demokrasi nöbetini tutun diyor.

O zaman bunun altını hadi hükümet dolduramıyor, o zaman tv kanallarında ekranları kalabalık laflarıyla esir alan yazarlarımız çizerlerimiz hatta yorumcularımız ele alsalar, bu demokrasi nöbetinin ömrü hakkında ufak bir yorum yapsalar vatana ihanet etmiş mi olurlar.

Belirsizlik stres demektir, korku demektir. Hala çözülemeyen ne var.

Yaş kararları yayınlandı, hala devletin gücü bir yerlere yetmiyor mu, kuvvet komutanları başka ülkenin askerlerimi de hala askerden tehdit algılıyoruz.

Kısacası eğer mahsuru yoksa açıklansın, yoksa artık normalleşme sürecine girelim. Şüpheyle nereye kadar yaşayacağız.

 Kaldı ki insanlarda ayrı iki uçta yaşıyor.

Meydanlar bayraklarla süslenmiş kadın çocuk yaşlı, halk demokrasi için direniyor,

 Çadırlarını kurmuşlar sabahlıyorlar

Öbür tarafta

Eğlence yerleri, barı, meyhanesi tıka basa dolu,onlarda sabahlıyorlar, sarhoş olmuş düşmemek için direniyorlar.

fetö den çektiğimiz yetmezmiş gibi, başka bir cemaatin cübbelisi Kısıklı da sahneye çıkmış, havarileri meydanları doldurmuş. Demokrasi nöbetinde demokrasi dersi veriyor.

Bu ülkede tamam anladım akıl dağıtılırken de para dağıtılırken de Allah adil davranmamış ancak.

Bir an evvel normalleşmeliyiz,

Başkanlık sistemini oturtup yola devam etmeli, bu belayla beraber pkk ve uzantılarıyla da ilgilenilmelidir.

Aksi halde sadeleşip normalleşme süreci yarım kalır.

unutmayın feto eşittir apo