BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  GÜNCEL

Fetih kutlamaları 6 farklı dilde takip edilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Simultane Uygulaması Yenikapı'da gerçekleştirilecek Fetih kutlamalarını 6 farklı dilde takip etmek olanağı sağlayacak.

Abone ol

Bilgi teknolojilerini kent yaşamını daha konforlu hale getirilmesi için etkin bir biçimde kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen İBB Simultane Uygulaması, Fetih 1453 Kutlamaları ile hayata geçiriliyor.

İBB Simultane Uygulaması, dünyanın odak şehirleri arasında yerini alan İstanbul'da gerçekleştirilen uluslararası etkinliklerde, yabancı konuklara büyük kolaylık sağlaması açısından önemli.

Uygulama, uluslararası çapta organizasyonları takip etmek isteyen konuklara, dinleme ve izleme seçenekleri ile büyük kolaylık sağlayacak.

İBB Simultane Uygulamasını bilgisayarına, tabletine veya telefonuna indiren kullanıcılar 6 farklı dilde organizasyonu takip edebilecek.

Bugün Yenikapı'da gerçekleştirilecek Fetih kutlamalarında ilk kez kullanılacak olan uygulamayı, akıllı telefon kullanıcıları (http://link.ibb.gov.tr/simultane) linkinden kolaylıkla indirilebilecek.

İBB Simultane Uygulaması

İBB Simultane uygulaması kullanıcıların etkinlik alanındaki simultane tercümeyi mobil ve web platformlarından canlı takip edebilmesine olanak veren inovatif bir platformdur.

Kullanıcılar özel bir donanım ihtiyacı olmadan mobil cihazlarından ve her yerden yayına erişebilirler. Uygulama canlı yayının farklı dil seçenekleriyle erişimini desteklemektedir