BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'in ses kaydında Erdoğan bombası!

Hükümet ve cemaat arasındaki kaset savaşarı hız kesmiyor. Son olarak Fethullah Gülen'in Erdoğan'a "hain" dediği iddia edilen bir telefon konuşması daha internete sızdırıldı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

AK Parti cemaat kavgasında kaset savaşları tam gaz devam ediyor. Cemaat tarafından sızdırıldığı iddia edilen çok sayıda ses kaydından sonra bu kez Fethullah Gülen'in yeni bir ses kaydı sızdırıldı.

Yeni çıkan bir ses kaydında Fethullah Gülen’in Recep Tayyip Erdoğan için “uzun” ve “hain” sıfatlarını kullandığı iddia edildi. Fethullah Gülen ile Samanyolu Yayın Grubu Genel Müdürü Hidayet Karaca arasında geçtiği öne sürülen konuşmada Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in kanalı Beyaz TV’de yayınlanan “Usta’nın Hikayesi” isimli belgeselde konuşması için bir talebi Gülen’e iletiliyor.

"O KADAR ÇOK HAİNLİK YAPTI Kİ!"

Konuşma kaydında Hidayet Karaca, Melih Gökçek’in yalvarma derecesindeki ısrarlı teklifini Gülen’e iletiyor. Gülen ise “O kadar çok hainlik yaptı ki! Hala da yapmaya devam ediyor..” şeklinde cevap veriyor. Bu arada hem Hidayet Karaca’nın hem de Fethullah Gülen’in, Erdoğan’dan, “uzun” sıfatını kullanarak bahsetmesi dikkat çekiyor.

Bu arada Fethullah Gülen, Beyaz TV’de yayınlanan “Usta’nın Hikayesi” adlı belgeselde yer almamıştı.