BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.506,03
HABER /  MEDYA

Fethullah Gülen'in halife olma planı

Fethullah Gülen'in sağ kolu Latif Erdoğan, 17 Aralık operasyonunun başarılı olması durumunda Cemaat'in neler yapacağını açıkladı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Fethullah Gülen'in bir dönem en yakınındaki isimlerden olan Latif Erdoğan, 17 Aralık'ın yıldönümünde gündeme bomba gibi düşecek ididalarda bulundu. 

Latif Erdoğan, operasyonun başarılı olması durumunda, Fethullah Gülen'in halife olarak Türkiye'ye dönüp İran'la savaş çıkaracağını söyledi. 

DARBE GİRİŞİMİ BAŞARILI OLSAYDI...

A Haber’de Salih Nayman’ın sunduğu Memleket Meselesi programı Latif Erdoğan’ı konuk etti. Latif Erdoğan, 17 Aralık operasyonuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu... "Başarılı olsaydı, Fethullah Gülen Türkiye’ye halife olarak dönecekti" diyen Erdoğan, yine darbe girişiminin başarılı olması halinde IŞİD ve İran’la savaş çıkarılacağını iddia etti.

17 ARALIK BAŞARILI OLSAYDI ÜÇ ŞEY OLACAKTI…

Latif Erdoğan, şöyle konuştu:

Eğer 17 Aralık gerçekleşseydi bir süre sonra bu projenin başındaki insan buraya halife olarak gelecekti. Bunun alt yapısı hazırlandı. Sonra ne olacaktı? Sonra üç şey olacaktı. Bir, şimdiki IŞİD ile savaş başlayacaktı. İki, İran’a savaş açılacaktı. İsrail’in yapmak istediği her şeyde İran devreye sokulacaktı. Üçüncüsü de, Türkiye’de aklı başında kim varsa, iş görebilecek, toplumu derleyip toparlayacak, idam cezasını sağ olsun bunlar kaldırdı ama, o tekrar ihdas edilecekti, onlar da darağacına gönderilecekti.