BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,72
ALTIN 2.498,79
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'i ziyaret eden Marslı çocuk kim?

Fethullah Gülen'in yankı uyandıran son sohbetinde söylediği Marslı çocuk, merak konusu oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM-

Gülen'in kendisini ziyaret ettiğini söylediği Marslı çocuğun 9. Türkçe Olimpiyatları'nda Marslı taklidi yapan Romanyalı öğrenci Christian olduğu iddia edildi.

Fethullah Gülen'in cemaatin tabanına "vites yükseltin" talilmatı verdiği sohbette ilginç bir detay ortaya çıktı.

Herkul.org.'ta yayınlanan "Mazlumlara Düşen Vazifeler" başlıklı son sohbetinde Gülen, Marslı çocuğun kendisini ziyaret ettiğini açıkladı. Gülen şunları söyledi:

"BİR KERESİNDE GELMİŞTİ BİR ÇOCUK ORADAN"

“Yıldızlarda gideceğimiz yer var mı? Mars’ta…  Çinliler mi Hintliler mi Mars'a şimdi uydu göndermişler. Evet varsa bir canlı manlı filan.  Bir keresinde gelmişti bir çocuk oradan. Buraya da geldi beni ziyaret etmek için Marslı çocuk. Belki vardır… Fakat biz vardır diye bence aramalıyız onları. Nam-ı celili Muhammedi oralara taşımalıyız."

Gülen'in bahsettiği Marslı çocuk kim? Söz konusu kişi astronot mu yoksa ne? Kamuoyu, esrarengiz açıklamaların ne anlama geldiğini tartışıyor.

MARSLI ÇOCUK BU MU?

Haberin sosyal medyada yayılması sonrası yapılan yorumlarda marslı çocuğun cemaatin organizasyonu olan Türkçe olimpiyatlarında uzaylı taklidi yapan Romanyalı çocuk olduğu ileri sürülüyor. Törenlerdeki ilginç kostümü ve sözleriyle izleyenlerin büyük alkışını almıştı.