BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 35,00
ALTIN 2.434,64
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'e rüşvet mektubu iddiası

Ahmet Tekin'in Fethullah Gülen'e yazdığı öne sürülen 'rüşvet mektubu'yla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

İnternethaber adlı sitenizin 01.11.2014 tarihli yayınında "Rüşvet İddiası" “Endüstri Holding Yönetim Kurulu Üyesi Avrupa Genel Koordinatörü Ahmet Tekin'in Fethullah Gülen'e yazdığı öne sürülen mektupta, cemaatin işleri için 350 bin dolar rüşvet verildiği yazılıyor.” şeklinde haber yayınlanmıştır.

Bilgisayar ortamında kes-yapıştır kullanılarak imzamın kullanıldığı açıkça anlaşılan düzmece mektuba atıf yapılarak masa başında hazırlanmış olan haberdeki tüm iddialar yalandır.

Ayrıca hiçbir cemaat mensubu olmadığım gibi Fethullah Gülen’e de hiçbir zaman mektup yazmış değilim.

28 Şubat sürecinden sonra adım kullanılarak bilgisayar ortamında hazırlanan iftira dolu mektupla ilgili ihbarda Konya C.Başsavcılığı’na hakkımda suç duyurusunda bulunulmuştur.

Konya 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2003/381 E. sayılı dosyasıyla bütün iddialar araştırılmış yapılan soruşturma ve yargılama neticesinde hakkımda 2007/1046 Sayılı Beraat Kararı verilmiştir.

Hem beni hem de benim üzerimden belli bir kesimi karalamak amacıyla, hiçbir araştırma ve incelemeye dayanmaksızın, tarafımla görüşülmeksizin masa başında yapılan yalan haberden, derinüzüntü duyduğumu belirtmek isterim. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.

Ahmet TEKİN