BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Fethullah Gülen'e emekli vaiz dedi program karıştı!

Gezi Parkı olaylarının konuşulduğu programda Fethullah Gülen'e 'emekli vaiz' benzetmesi Nuh Gönültaş'ı kızdırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)- Ülke TV'de yayınlanan Ersoy Dede'nin sunduğu Bıçak Sırtı programına gazeteci Nuh Gönültaş ve gazeteci Fatih Tezcan'ın tartışması damgasını vurdu. 

Gönültaş'ın Erdoğan'ı eleştiren sözleri ve bir daha oy vermeyeceğini açıklaması üzerine Fatih Tezcan tartışma konusunun saptırıldığını söyledi. Tezcan'ın Fethullah Gülen için isim vermeden 'emekli vaiz' benzetmesi yapmasına sinirlenen Gönültaş programı terk etti.

Gönültaş "AK Parti sanki direniyormuş gibi durarak bu sürece destek veriyor gibi. 'Erdoğan'a biçilen gömlekler üzerine oturuyor' derken Erdoğan kendisi alıp giyiyor bunu." dedi. 

Sunucu Ersoy Dede'nin 'Erdoğan diktatör gibi mi görünmeye çalışıyor' sorusuna 'Başbakan'ın tabiatı bu' cevabını veren Gönültaş Erdoğan'ın sert tabiatlı olduğunu söyledi. 

Gönültaş sözlerini "Türkiye'de 11 yıla gelmiş ve üç seçimdir oylarını arttıran kişi aynı konuma gelebilir, otoriterleşebilir" diyerek sürdürerek AK Parti politikalarını eleştirdi.

AK PARTİ'YE OY VERMEYECEĞİM

Gönültaş AK Parti'nin sözlerini tutmadığını söyleyerek artık oy vermeyeceğini şu sözlerle açıkladı: "Başbakan'ın artık kendisini yüzde 50'nin başbakanlığına mahkum ettiğini düşünüyorum. Başbakan'ın karizmasını çizmeye çalışanlar başardılar. Ben bu partiye 3 dönemdir oy vermiş adamım, artık oy vermeyi düşünmüyorum

AK PARTİ'Yİ Mİ GEZİ PARKI'NI MI KONUŞACAĞIZ

Fatih Tezcan, Nuh Gönültaş'ın konuşmalarına tepki göstererek "AK Parti'yi mi konuşacağız, Gezi Parkı'nı mı konuşacağız? Gezi'de bir sürü olay oldu, CNN'in yaptıkları varken AK Parti'yi mi konuşacağız" dedi

Fatih Tezcan, Nuh Gönültaş'ın sözlerini eleştirirken Fethullah Gülen'in ismini vermeden 'emekli vaiz' tanımlamasını kullanınca programda ipler koptu. Nuh Gönültaş bunun hakaret olduğunu savunarak "Benim olduğum yerde eleştiremezsiniz" diyerek programı terk etti.

 İŞTE O GÖRÜNTÜLER