BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'den zehir gibi sözler!

Fethullah Gülen son sohbetinde isim vermeden ama 'adrese teslim' zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Fethullah Gülen, son sohbetinde gündeme ilişkin zehir zemberek açıklamalar yaptı. Gülen, Emevilerden örnek vererek "Halifedir bu halifeye karşı çıkanın kellesi alınır diyorlardı. Ama yaptığı şeyler zulümdü, insafsızlıktı" dedi.

Fethullah Gülen'in 'Tehditler Karşısında İman ve Teslimiyet Kahramanlar' başlıklı sohbetinin ilgili kısmı şöyle:

YEZİD VAHŞETLERİNE RAHMET OKUTTU

Çağımızdaki tiranlar, zalimler, gaddarlar lanet ile anılan cebâbireye rahmet okutturmuşlardır. Ramsesleri, Amnofisleri, Nemrudları, İbn-u Şemsleri düşünebilirsiniz… Dünyada bugün irtikâp edilen mesâvîye bakıp o mesâviyi doğru gördüğünüz zaman, onların Haccâc vahşetlerine, Yezid vahşetlerine hakikaten rahmet okuttuğunu göreceksiniz.

HALİFEYE KARŞI ÇIKANIN...

O vahşetleri katiyen mâzur görmüyorum; onları da tel’in ediyorum. Fakat bir de bu çağda işlenen vahşetlere bakacak olursanız, o vahşete kurban gidenlerin hadd ü hesabı yok! Perişan olan insanların hadd ü hesabı yok. Yalan söyleyenlerin hadd ü hesabı yok. İftirada bulunanların hadd ü hesabı yok. Din adına zulüm yapanların hadd ü hesabı yok. Din adına bazıları, Emevilerde de öyleydi, din adına yapıyordu. Halifedir bu halifeye karşı çıkanın kellesi alınır falan diyorlardı. Ama yaptığı şeyler zulümdü, insafsızlıktı. O yüzden lanet ile anılan cebâbireye rahmet okutturuyor günümüzün tiranları.