BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.485,94
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'den Hüseyin Gülerce'ye şok!

Fethullah Gülen, Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce'ye dava açacağını duyurdu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Fethullah Gülen, bir zamanlar 'Cemaat'in sözcüsü' olarak da bilinen Zaman gazetesinin eski yazarı Hüseyin Gülerce'ye dava açmaya hazırlanıyor.

Fethullah Gülen hakkında hukuki bilgiler veren @fgulen adlı Twitter hesabından Hüseyin Gülerce'yle ilgili olarak şu tweet atıldı:

"H.Gülerce'nin iftiralarını mahkemelerde ispata davet edeceğiz. Bu yaşa gelmiş biriyle mahkemede hesaplaşmak çok ağır gelse de!"

HÜSEYİN GÜLERCE'DEN FETHULLAH GÜLEN'E JET YANIT (TIKLA-OKU)

ekran-resmi-1436-01-12-1.41.22-pm.png

HÜSEYİN GÜLERCE, FETHULLAH GÜLEN İÇİN NE DEMİŞTİ?

Hüseyin Gülerce, Hürriyet gazetesinden Ahmet Hakan'a verdiği mülakatta, "Şu anda Fethullah Gülen hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

"Ben Hocaefendi'yi çok seviyorum. Dünyada dostluğundan şeref duyduğumu açıkladığım tek insandır Hocaefendi. Ben böyle samimi, ihlaslı, Sahabe Efendilerimizi hatırlatan başka bir kişi tanımadım.

Şimdi geldiğim noktada aynı bedende iki insan olduğunu düşünüyorum. Birisi benim çok sevdiğim, saydığım, kendisine nokta kadar zarar gelmesini istemediğim, ona yapılan hakaretlerin, saldırıların vicdanıma bıçak gibi saplandığı bir insan. Hâlâ öyle.

Bir de bu insanla aynı bedende yer alan, sadece ve sadece kendi kafasındaki Türkiye'ye ulaşabilmek için ne lazım geliyorsa yapabilen, ölçü tanımayan bir insan. Birisi için canınızı verebilirsiniz. Diğeriyse sizi ürkütüyor. Ona toz kondurmak istemiyorum. Ama vicdanıma sığdıramadığım, ilkelerime sığdıramadığım, Müslümanlık anlayışıma sığdıramadığım yanlışlar var. Onları da görüyorum. Duygularım çok karışık."