BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'den gladyatör gibi savaşın çağrısı

Fehullah Gülen, yeni yayımlanan sohbetinde AK Parti'yi kaçak dövüşmekle suçladı. Şeriat iddiasına da yanıt veren Gülen, AK Parti'ye gladyatörleri örnek gösterdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Fethullah Gülen bugün yayımlanan sohbetinde, "Paralel yapı şeriat getirecek" diyen AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ı topa tuttu. Fethullah Gülen, AK Parti'yi mertçe, gladyatör gibi savaşmaya çağırdı.

Fethullah Gülen, '441. Nağme: Allah’ın Bilmesi Sana Yetmez mi?' başlıklı sohbetinde, şeriat iddiasına yanıt verdi. AK Parti'yi mertçe savaşmamakla itham eden Gülen şöyle konuştu:

GLADYATÖRLER GELİYORUM DER

"Eskiden sadece temel değerlerinize karşı olanlar karşınıza çıkıyordu. Şimdi arkadaşlar bir haber okudular. Bir yetkili mi, selahiyetli mi ne, 'Aslında bu paralel var ya, bunlar Türkiye'ye şeriatı getirecekler...' Evet, şimdi hem böyle hem böyle... Bir şeyin karşısında olunca, sağdan soldan İbni Übeyy İbni Selüllerle kuşatılmışsınız gibi bir hal var. Ebu Cehil küfrüyle merttir, açıktan açığa karşınıza çıkar. Ne yapacaksa önce söyler, bak vuracağım der. O gladyatörlerde olduğu gibi, kılıçla, mızrakla geliyorum der.

PEYGAMBER YAPABİLİR

Fakat überi selunun öyle bir şeyi yoktur, onun ne yapacağı belli olmaz. Bazen sağdan gelir, bazen soldan gelir. Bazen arkadan, bazen önden gelir. Bazen tepeden balyozla vurur. Bazen ayağının altını kazır. Onu keşfetmek onun oyunlarını bozmak ancak peygamber ferasetine vabeste bir şeydir. Biz başa çıkamayız. Ve bugün de bazıları itibariyle böyle bir nifak şebekesiyle karşı karşıya bulunulduğunu hatırdan çıkarmamak lazım."

İŞTE FETHULLAH GÜLEN'İN O SÖZLERİ...