BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.240,36
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'den bomba karar!

Fethullah Gülen yıllar sonra ilk kez canlı yayına çıkma kararı aldı. Gülen Pazar gecesi saat 02:00'da ekranda olacak.

Abone ol

Fethullah Gülen, yıllar sonra ilk kez canlı yayına çıkıyor. Cumartesi gününü Pazar'a bağlayan gece, saat 02:00'dan itibaren, Irmak TV'de yayınlanacak programa katılacak Gülen, canlı yayında mesajlar verecek. Gülen'in canlı yayına çıkma kararı sağlığıyla ilgili spekülasyonlara da yanıt niteliği taşıyor.

Gülen'in en yakınındaki isimlerden, Herkul.org sitesini hazırlayan Osman Şimşek, önceki gün Twitter hesabından “Heyecanla Cumartesi gününü bekliyorum. Allah izin verir ve inâyet buyurursa, dost ve arkadaşlarımızı çok mutlu edecek bir sürprizimiz var!” demişti. Şimşek, bugün ise "Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi yıllar sonra ilk kez bir canlı yayın davetini kabul etti" dedi. Şimşek, "öncelikle ben 30 dakika kadar dostlarla hasbihal edeceğim sonra mukabelemizden bir bölüm naklen yayınlanacak. Muhterem Hocamızın açıklamaları ekrana canlı gelecek. Soru cevap faslını da umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Son günlerde Gülen'in sağlığıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyordu. Gülen cephesinden sağlık durumunun iyi olduğuna ilişkin açıklama yapılmıştı. Gülen'in canlı yayın hazırlığı iddialara yanıt olarak yorumlandı.

İşte Şimşek'in o mesajları: