BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.427,58
HABER /  MEDYA

Fethullah Gülen suikast emri mi verdi? Listedeki 3 isim

Fethullah Gülen'in yayınlanan son konuşmasında suikast için emir verdiği söyleniyor. İddiaya göre de hedefte CHP ve MHP ileri gelenleri ile 3 eski Gülen yandaşı var.

Abone ol

Fethullah Gülen'in her pazartesi yayınlanan söyleşilerinden sonuncusu olay oldu. İddiaya göre Gülen bu son konuşmasında örgütüne suikast için talimat veriyor.

Hedefler de belli. Birinci hedef CHP ve MHP ileri gelenleri. İkinci hedef ise Daha önce Fethullah Gülen'e çok yakın olmuş isimler. Fethullah Gülen'in 'suikast talimatı'nı verdiği söylenen konuşmasındaki sözleri şöyle;

-“Şimdi ise ayağa düşmüş bir şey var: MHP’den mi, CHP’den mi, bir insanı öldürtmek suretiyle bir de onlarda Hizmet Hareketi’ne karşı antipati uyarma… Bir de müfteri kalemler var, o müfteri kalemlerden bazılarına bir şey yapabilirler. Dolayısıyla da derler ki, “Bunu da Hizmet yaptı. Çünkü daha evvel içlerindeydi, ihanet ettiğinden dolayı cezalandırdılar…”

LİSTEDEKİ 3 İSİM KİM?
Fethullah Gülen'in suikast listesinde yer alan 3 isimle ilgili de iddialar var. İngiltere'ye kaçan örgüt tetikçilerinden Önder Aytaç, facebook üzerinden konuştu ve “Hüseyin Gülerce, Latif Erdoğan ve Kemalettin Özdemir gibiler…” diyerek bu 3 ismi ayan etmiş oldu.

LİSTEDEKİ HÜSEYİN GÜLERCE YAZDI
Fetö'nün suikast listesinde yer aldığı öne sürülen Hüseyin Gülerce, Star gazetesindeki köşesinde bu olayı aktarıp şunları yazdı;

-"Besbelli FETÖ’nün yeni suikast hazırlıkları var.  F. Gülen’deki pişkinlik, riya ve takiyyenin tarihte bir örneği yoktur. Gülen Fitnesi, milletin bağrına bir hançer gibi saplandı. Evlatlarla babalar, kardeşler, eşler, hısım akraba birbirine düştü. Milletimizin masumiyetine zift atıldı. Himmet, fedakârlık duyguları istismar edildi, hayır ve iyilik duyguları bir ihanete kanalize edildi. F. Gülen bir Batı projesi olarak her türlü ihanetin içinde yer aldı ama hepsini milletimizin zekâsıyla alay edercesine inkâr etti. “Binde birini tanımam, Ben yapmadım, 15 Temmuz bir senaryo” dedi."