BIST 8.887
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.239,84
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen ne kullanıyor? Gülerce anlattı

Fethullah Gülen hakkında bilinmeyenleri Hüseyin Gülerce aktardı. Sıradan bir vaiz olan Gülen herkesi Mehdi olduğuna nasıl inandırdı?

Abone ol

Sıradan bir vaiz. Ne eğitimi ne ufku var. Ekonomik olarak da yok hükmünde.

Peki böyle biri nasıl oldu da para imparatorluğu kurup, kudretli bir örgüt yöneticisi oldu?

Bir dönem Fethullah Gülen cemaatinin içinde yer alan Hüseyin Gülerce anlattı. Fethullah Gülen kendisini 'Mehdi' sanıyor. Tüm FETÖ üyelerini de Mehdi olduğuna inandırmış durumda.

Diazem denilen hap kullanan Gülen, 'gördüğü halüsinasyonları Peygamber ile görüştüm' diye sunuyor. İşte Hüseyin Gülerce'nin aktardığı ilginç bilgiler;

-Bu cani baştan beri kendini “Mehdi sanıyor. Mehdi olduğuna, Allah’tan doğrudan emir aldığına inanıyor... Etrafındakileri, “Beklenen Salih Zat” olduğuna inandırmış.

DİAZEM İÇİP İÇİP...

-Çocukluk çağından itibaren evlatlarımıza, bunun -haşa- Peygamberimizle görüştüğü, bütün kararları Peygamberimizle istişare ederek aldığı anlatılmış. Telefon dinlemelerinin getirdiği bilgilerden istifade edilerek bunun hadiseleri önceden bildiğine insanlar ikna edilmiş. 50 yıldır diazem kullandığı için gördüğü halisünasyonlar, velayet kanıtı olarak bütün Anadolu’ya yayılmış...

HİPNOZCUSU İLK İŞARETİ VERMİŞTİ

-Darbeye rağmen Gülen’e hala biat edenler, onun Mehdi olduğuna, “Beklenen Salih Zat” olduğuna hala inanıyorlar. Yanında onun hipnoz zehrinin dağıtımını yapan biri, beş ay önce Zaman gazetesinde, “Beklenen Salih Zat, 2016 yılında duruma hâkim olacak, bahar müjdesi veriyorum” diye yazdı. (Darbenin ilk işaret fişeği bu yazıydı)

MEHDİ OLMADIĞINI ANLADIKLARI AN...

-FETÖ’nün kıyameti, F. Gülen’in Mehdi olmadığının, “Beklenen Salih Zat” olmadığının Gülenistler tarafından kabul edilmesiyle kopacaktır. Kanlı darbe teşebbüsüyle, bedduasıyla, cinnetiyle, masum insanları katletmesiyle, yalanlarıyla, kibriyle, sahtekârlığı ile ihanetleriyle onun Mehdi olmadığını çok yakında görecekler ve bir boşluğa düşecekler...

DİAZEM İLAÇI NEDİR, HANGİ HASTALIKTA KULLANILIR?

Diazem anksiyolitik, antikonvülsan, sedatif, kas gevşetici ve hafıza zayıflatıcı etkilere sahiptir. Bu şekli de anksiyete, uyuyamama, nöbetler, alkol yoksunluğu, ve kas spazmları gibi hastalıkların tedavisinde kullanılır.

Diazem ilacının en çok görülen yan etkisi halüsinasyon gördürmesidir. Ayrıca paradoksik olarak anksiyete, uyku bozuklukları, saldırganlık yapabiliyor.