BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.480,32
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen hangi ülkeye yerleşiyor?

Abdülkadir Selvi'nin kulisine göre Fethullah Gülen, ABD dışında bir alternatif ülke arayışına girdi. İşte Gülen'in yerleşeceği o ülke...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
AK Parti ile cemaat arasındaki savaşı yakından takip eden gazetecilerden Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Fethullah Gülen'in ABD dışında alternatif bir ülke arayışlarını köşesine taşıdı.

GÜLEN'İN OLASI YENİ ADRESİ UGANDA MI?

Selvi, "Paralel yapının şimdiden, 'Eğer Amerika'dan çıkarılırsak' diye Türkiye dışında başka bir ülkede ikametgah hazırlığı içinde oldukları geliyor kulağıma. Afrika'da bir ülke diye duyuyorum. Ananasların geldiği Uganda olabilir mi?" diye sorduğu yazısında Gülen'in olası yeni adresini de deşifre etmiş oldu.

İşte Selvi'nin yazısındaki ilgili bölüm:

İman ve Kur'an hizmeti için yola çıkanların geldiği noktaya üzüldüm. İman davası uğruna mücadele vermek yerine istihbarat savaşlarına soyunmalarına üzüldüm. Erdoğan'a karşı darbe tezgahlamalarından dolayı dehşete düştüm. Rahatsız oldum.

O nedenle bu ceket hizmet ceketi olamazdı.

O ceket olsa olsa CIA gardırobuna asılmış olan bir operasyon elbisesiydi.

Ekrem Dumanlı, 'Türkiye'den ayrılırken giydiği elbiseyi, döneceği gün için saklıyordu' diyor ya, 'Hocam dön artık' diye çağrılar yapmış, yazılar yazmış biri olarak keşke diyorum.

Ama bundan emin değilim.

Çünkü paralel yapının şimdiden, 'Eğer Amerika'dan çıkarılırsak' diye Türkiye dışında başka bir ülkede ikametgah hazırlığı içinde oldukları geliyor kulağıma.

Afrika'da bir ülke diye duyuyorum.

Ananasların geldiği Uganda olabilir mi?

ABDÜLKADİR SELVİ YAZILARI