BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fethiyespor Öztürk ile devam dedi

2. Lig takımlarından Fethiyespor’da tek adayla gidilen olağan genel kurulda mevcut başkan İsmail Öztürk’ün listesi onay aldı.

Abone ol

Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılan Fethiyespor kongresien katılan 133 üyeden 117’si oy kullandı. 250 kişi kapasiteli salonun tamamına yakınının dolu olduğu gözlenirken Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, kongre sonuna kadar salondan ayrılmadı.

Kulübün eski teknik direktörlerinden Fevzi Sevinç ve Mustafa Ceviz ile eski kaleci antrenörü Yüksel Özçimen’in yanı sıra şimdiki teknik direktör Erkan Sözeri’nin katıldığı kongreye bazı eski yöneticilerin katılmaması dikkat çekti.

Gelecek yılın tahmini bütçesi ise 4 milyon lira olarak belirlenen genel kurulda, yönetime 2 milyon lira borçlanma yetkisi de verildi.
Konuşmaların ardından yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi.

Fethiyespor’un yeni yönetim kurulu İsmail Öztürk, Ali Yanık, Nurkaya Gündoğdu, İsmail Türk, Mustafa Ferizcan, Arif Okan Uysal, Ufuk Çaçaron, Özcan Özkan Gümüş, Hüseyin Suri, Ali Demir ve Metin Talaş’tan oluştu. İlk toplantısını 24 Mayıs’ta yapacak olan Fethiyespor yönetim kurulu, görev dağılımını gerçekleştirecek.