BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fethiyespor kongreye gidiyor

TFF 2. Lig 2. Grup’u 46 puan ile 5. sırada tamamlayan Fethiyespor’da şimdi gözler genel kurula çevrildi.

Abone ol

Fethiyespor’un önümüzdeki yıllarda idaresini sağlayacak yeni yönetim, Cumartesi günü yapılacak genel kurulla belirlenecek.

Mevcut Başkan İsmail Öztürk’ün bir dönem için daha aday olması bekleniyor. Genel kurul için şu ana kadar adaylığını açıklayan başka bir isim bulunmuyor.

Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirilen kongrelerin aksine yoğun bir katılımın olması beklenen genel kurul, kalabalık olabileceği göz önünde bulundurularak, Fethiye Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapılacak. Bu sezon farklı dönemler yaşayan lacivert beyazlı takım; grup maçlarının en başarısız takımı, klasman grubunun ise en başarılı takımı oldu. Devre arasında önemli bir değişim yaşayan takımda Erkan Sözeri’nin göreve gelmesi ve daha sonrasında yapılan transferler ile Fethiyespor üst üste başarılı sonuçlar elde etti. TFF 2.Lig’de yer alan lacivert beyazlılar, zorlu geçen bir sezonu daha geride bıraktı. Muğla’nın profesyonel liglerdeki tek takımı olma unvanına da sezon sonu itibari ile sahip oldu. Sezon başında ligden çekilen Marmaris Belediyespor’un ardından, Muğlaspor’da amatör kümeye düşmüştü. Ligin son haftalarına kadar da performansı başarıyla sürdüren Fethiyespor’da şimdiki hedef gelecek 2 ya da 3 yılda bir üst lige çıkarak orada da kalıcı olarak mücadelesine devam etmek.

Sezon başında İsmail Öztürk başkanlığında oluşan yönetim kurulu ile birlikte altyapı konusuna da daha fazla ağırlık verildi ve bu çalışmaların neticesi de sezon sonunda alt yapıdan profesyonel kadroya dahil edilen Cihad Toker isimli oyuncu ile alınmaya başlandı. 22 Mayıs Cumartesi günü yapılacak genel kurulda, yönetimde birkaç değişiklik yapılarak yeni dönemde de İsmail Öztürk’ün başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor.