BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.417,26

Fethiye'de Penthouse Suitindeki Ünlü Kimdi?

Dünyaca ünlü sinema yıldızları gittikleri bölgeler de’de özel ilgiyle karşılanırken onlarda gezdikleri gördükleri, konakladıkları, keşfettikleri ilgilerini çeken detayları farklı yerlerde paylaşarak o bölgenin konakladıkları otelin marka değerini arttırır

Merhabalar,

Dünyaca ünlü sinema yıldızları gittikleri bölgelerde de özel ilgiyle karşılanırken onlarda gezdikleri gördükleri, konakladıkları, keşfettikleri ilgilerini çeken detayları farklı yerlerde paylaşarak o bölgenin konakladıkları otelin marka değerinin artmasına bir yandan da dikkatleri çekmesine ve  gündem yapmasına büyük etkileri oluyor. Hiç şüphesiz James Bond ve ekibinin Fethiye’deki geçirdikleri keyifli zamanları ifade etmeleri de bölge turizmi için faydalı olacaktır.

Daha önceki senelerde sizlerle paylaştığım Fethiye izlenimlerimle ilgili köşe yazımda tavsiye ettiğim  Fethiye Yacht Classic ve Yacht Butik Otellerinin Yönetim kurulu Üyeleri Mustafa-Banuhan Argın ve Batuhan Kaya  James Bond ve Ekibini ağırlamanın gururunu duyarken, Satış Pazarlama Müdürü Muharrem Bozak otelde yaşanılanları ve renkli atmosferin ayrıntılarını benimle paylaşan isim oldu.

 

 

İstanbul da sanılan James Bond 22 Nisan tarihinden itibaren Fethiye’nin gözde ve sakin mevkii Karagözler’de butik belgeli Yacht Classic Hotel’ in özel olarak tasarlanmış  Penthouse süitinde  toplam beş gece  konakladı. Otelin diğer önemli misafirleri; filmin dünyaca ünlü yönetmeni Sam Mendes, filmin prodüktörü Barbara Broccoli, Bond kızı Berenice Marlohe ve James Bond’un 3 kişilik beyin takımı idi. Koruma ordusuyla otelin iki katını tamamen kapattı.

                                  

Rahatlığına önem veren ünlü aktör  Daniel Craıg’ in öğle ve akşam yemeği tercihi yine otelin restaurantın da sunulan eşsiz Türk Mutfağı ve deniz ürünleri oldu.  Fethiye karidesini,özel soslu ıspanak üzeri lagos şişi ve asma yaprağına sarılmış ızgara hellimi çok beğendiğini ifade etti.Türkiye’nin ödüllü  şaraplarını beğeniyle tadan aktörün seçimi roze ve sauvignon blancdan yana oldu.Genellikle muhteşem manzaralı odasında dinlenmeyi tercih eden ünlü aktör, çekim sonrası yorgunluğunu ise otelin bahçesinde attı. Nazik ve kibar  tavırlarıyla dikkat çeken Daniel Craig, otele ve personele eksiksiz servislerinden dolayı çok teşekkür etti. Tüm güvenlik önlemlerinin üst düzeyde alındığı otelde korumalar etrafta kuş uçurmadı.Bu sessiz ve sakin ortamın huzurunu yaşayan aktörün   rahat tavırları  ekibi de rahatlattı.

                                              

Güzeller güzeli yeni Bond kızı Berenice Marlohe ise zamanın çoğunu bahçede geçirdi. Denizin ve güneşin tadını çıkaran ünlü aktris sempatik tavırlarıyla dikkat çekti . Otelin önündeki küçük marinayı gezen ve marina misafirleriyle sohbet eden ünlü aktris otelin Türk hamamında kese ve köpük ardından da çikolata masajı yaptırdı. Büyüleyici bir güzelliğe sahip ünlü yıldızın tercihi natural yiyecekler ve Akdeniz mutfağı oldu. Akşamları otelin marina barında denize karşı relax bir ortamda içkilerini yudumlayan ekip çekimlerin yorgunluğunu  Türk şarapları eşliğinde  attılar.

 

  Yacht Classic Hotel tarafından Daniel Craıg, Sam Mendes ve Berenice Marlohe’ye anı olarak antika Muhtar Çakmağı hediye edildi. Girişteki yorgunluğunu otelden ayrılırken atmış olarak gözlemlediğimiz Daniel Craıg herkese tek tek teşekkür etti. Türkiye ve dünyanın İstanbul’da sandığı James Bond ve ekibi 6 günlük  Fethiye çekimlerinin ardından Dalaman Havalimanı’ndan sabaha karşı özel jeti ile ayrıldı . Ünlü aktör İstanbul’da gerçekleştirmiş olduğu röportajında ise sık sık Fethiye’de geçirdiği güzel zamandan bahsetti.  Fethiye’nin doğasına ve koylarına bayıldığını ve huzur bulduğunu söyledi. En rahat ve relax geçirdiğim çekimlerden biri diye ekledi.

Birçok ünlü yerli ve yabancı misafiri ağırlayan Yacht Classic Otel James Bond’un dünyaca ünlü yıldızlarına  güzel bir tatil yaşatmanın gururunu yaşıyor. Mustafa Argın’nın Karagözler mevkiindeki özverili ve titiz otelcilik anlayışına Banuhan  Hanımın ev sahibeliği ve Batuhan Bey’in nezaketi eklenince bölgede  dikkatleri çekmeyi ve Fethiye konaklamalarında sıkça tercih edilmeye çoktan başladı.

Tatil Tadında Kalın