BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02
HABER /  GÜNCEL

Fernandes ortalığı birbirine kattı

Beşiktaş'a gelecek sezon kalıp kalmayacağı netlik kazanmayan Manuel Fernandes, yedek kulübesinde terör estirdi.

Abone ol

Yedek kulübesine girer girmez, Portekizce olarak bağırmaya başlayan siyah-beyazlı futbolcu, yerde bulunan şişeleri de tekmeledi.

Bunun üzerine devreye giren kaleci antrenörü Zafer Öger, kısa bir şaşkınlığın ardından futbolcuya Türkçe, "Otur! Sakin" diye bağırdı. Portekizli oyuncu, kulübede bulunan diğerleri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Yavru Kartal Dergisi'ne konuşan Fernandes, gelecek yıl da siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini söyledi. Portekizli oyuncu, "Takımda kalmak istiyor musunuz" sorusu üzerine, "Bu sadece bana bağlı değil. Burada karar vermesi gereken birçok taraf var. Beşiktaş, ben, esas kulübüm Valencia... Bunu şimdiden söylemek çok zor. Sadece bana bağlı olsaydı, kalırdım" yanıtını verdi.

Portekizli oyuncu, Türkiye’ye ilk geldiğinde havaalanındaki kalabalığı görünce, (gülerek) öncelikle çok korktuğunu kaydederek, 40-50 kişi olabileceğini tahmin ederken, o kalabalığı görünce çok şaşırdığını, çok mutlu olduğunu ve bu şekilde karşılanmanın kendisini gururlandırdığını anlattı.