BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.506,18
HABER /  MAGAZİN

Ferman Toprak nereli eşi Hilal Toprak'a bakın

Ferman Toprak bugün Seda Sayan'ın programına katıldı. Geçtiğimiz yıl eşi Hilal Toprak ile dünyaevine giren Ferman Toprak merak ediliyor. Peki kimdir bu Ferman Toprak aslen nereli kaç yaşında? Ferman Toprak'ın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'de yeni formatla izleyici karşısına çıkan Seda Sayan hafta içi her gün ünlü isimleri programına davet ediyor. Bugünün konuğu ise Ferman Toprak oldu. Gelin hep birlikte Ferman Toprak'a bakalım.

Hayatı Tespih Yapmışım şarkısıyla ünlenen Ferman Toprak aslen Adıyamanlı. Ferman Toprak 30 Ocak 1975 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Doktor babasının tayini çıkınca Ferman Toprak Adana'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Adana'da tamamlayan Toprak, 1995 senesinde Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazandı. 1996 yılında eğitimini yarıda bıraktı ve müzik hayatına adım atmak için İstanbul'a yerleşti. 1997'de “Böyle Giderse / Kurşunlara Geleyim” adlı ilk albümü yayımlandı. Burada çeşitli mekanlarda sahne alan Toprak, daha sonra Etiler'de gece kulübü ve Kuruçeşme'de yazlık alanda "İnadına" adlı mekan açtı. Fakat, sadece müzik yapmayı tercih etti ve mekanlarını kapattı.

Eski sevgilisi tarafından çıplak fotoğrafla şantaj yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Ferman Toprak büyük sevinç yaşıyor. Geçtiğimiz yıllarda eşi Hilal Toprak ile evlenen Ferman Toprak özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Çıplak fotoğraf şantajı ile karşı karşıya kalan ''Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla ün kazanan şarkıcı Ferman Toprak, fotoğrafları yayınlamamak için kendisinden 100 bin dolar isteyen eski sevgilisi Türkan K.'dan davacı oldu. Peki; Ferman Toprak kimdir?, Ferman Toprak kaç yaşındadır?, Ferman Toprak nerelidir? İşte detaylar...

ESKİ SEVGİLİSİ ÇIPLAK FOTOĞRAFLA TEHDİT ETMİŞTİ Eski sevgilisi tarafından çıplak fotoğrafla tehdit edilen Ferman Toprak bir dönem bu haberlerle gündeme gelmişti. 

42 YAŞINDA BABA OLACAĞINI AÇIKLADI

Ferman Toprak, 42’nci yaşını Etiler’de bir mekanda kutladı. Eşi Hilal Toprak’ın organizasyonunu üstlendiği partide, şarkıcı, “Eşimin bana en büyük hediyesi, kızım olacak. 42 yaşında baba oluyorum. Önce vatanımıza sonra ailemize hayırlı evlat olarak gelmesini diliyorum” dedi.