BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
HABER /  MAGAZİN

Ferhat Göçer'in eşleri kimdir? Kızı Yağmur ile oğlu Can

Ferhat Göçer üç evlilik yaptı ve ilk eşinden Yağmur Göçer isminde kızı oldu. Ferhat Göçer'in üçüncü eşinden ise Can adında oğlu var. İşte Ferhat Göçer'in eşleri ve çocukları.

Abone ol

Ferhat Göçer son olarak geçirdiği kaza ile gündeme geldi. Peki kimdir Ferhat Göçer aslen nereli, üç kez evlenen Ferhat Göçer'in eşleri kimdir ve çocuklarının isimleri ne?

Ferhat Göçer hakkında bilinmeyenleri derledik.

Ferhat Göçer öğretmen bir anne babanın çocuğu. Asıl memleketi Şanlı Urfa... 1967 doğumlu olan Ferhat Göçer'in kökeni Kürt'tür. 15 yaşında üniversiteye başlayan Ferhat Göçer Çapa Tıp Fakültesi mezunu.

15 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYE NASIL GİTTİ?

Ferhat Göçer 15 yaşında üniversiteye başlamış olmasının sebebinin zekası değil anne ve babası olduğunu verdiği bir röportajda şu sözlerle anlatmıştı;

ferhat göçer kimdir kızı yağmur göçer-"Bizimkiler, evde yalnız kalamayacağım için, dört yaşından itibaren okula giderken beni de yanlarında götürmeye başlamışlar. Haliyle, okuma-yazmayı erken sökmüşüm. “Madem bizimle okula geliyor, okula da yazdıralım, bir işe yarasın” demişler. Otomatik olarak, eğitim hayatına erken başlamış oldum. Parlaklıkla alakası yok yani… Ama tabii 15 yaşında, Çapa Tıp Fakültesi’ne başlayınca zorlandım. Çünkü benim yaşımdakiler henüz lise 1’e gidiyordu, aldığım eğitim de yaşımın üzerindeydi. Dahası, tıp, kolay değildir, serttir. Özellikle de cerrahi."

FERHAT GÖÇER HANGİ KONSERVATUARI BİTİRDİ?yağmur göçer kimdir ferhat göçer kızı

Bir cerrah olan Ferhat Göçer aynı zamanda da konservatuar mezunu.  1988'de girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nü bitirmesinin ardından Devlet Opera ve Balesi'nde iki yıl sözleşmeli olarak çalıştı. Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak uzun süre çalışan Ferhat Göçer müzikteki şöhreti de bu dönemde buldu. Çıkardığı bir albümle patlayan Ferhat Göçer, şöhretle gelen servetle birlikte cerrahlığı bıraktı.

Evliliğini de bu dönemde bitiren Ferhat Göçer uzun süre Ömür Gedik ile birlikte yaşadı. Parmağına Ömür Gedik'in ismini dövme olarak yaptıran Ferhat Göçer onun evlilik isteğine karşılık vermeyince bu aşk bitti.

FERHAT GÖÇER KAÇ KEZ EVLENDİ EŞLERİ VE ÇOCUKLARI KİMDİR?

Ferhat Göçer şöhrete kadar olan süreçteki ömrüne 3 evlilik sığdırmıştı. Ferhat Göçer'in ilk ve son evliliğinden iki çocuğu var.

İlk evliliğinden kızı Yağmur Göçer son evliliğinden ise oğlu Can isminde bir oğlu  bulunuyor.

Ferhat göçer ilk eşi berna hocaoğlu ve kızı yağmur İlk eşi Doçent Berna Hocaoğlu ile olan evliliğinden Yağmur isminde bir kızı olmuştu. 1997 doğumlu olan Yağmur Göçer şimdi 19 yaşında. Bundan iki yıl önce babasına açtığı dava ile gündeme gelmişti.