BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00
HABER /  MAGAZİN

Ferhat Göçer'den kızdıracak sözler!

Ünlü müzisyen Ferhat Göçer sahne aldığı Kıbrıs'ta sadece şarkı söylemekle müzisyen olunmayacağını söyledi ve ekledi..

Abone ol

Başarısını çok çalışmaya borçlu olduğunu belirten sanatçı, Türk Sanat Müziği’nin usta isimlerinin Fasl-ı Şahane dinletisini kast ederek “Üretmezseniz sonunda toplu halde gazinoda fasıl söylersiniz” dedi.
 
Kıbrıs’taki Malpas Gazinosu’nda Türk Sanat Müziği konseri veren Ferhat Göçer, tam üç saat boyunca sahnede kalarak dinleyicilerine müzik ziyafeti çekti. Akşam Gazetesi'nin haberlerine göre konserleri tıka basa dolan Göçer, kendisine yöneltilen “Bu sevgiyi neye borçlusunuz?” sorusuna, “Şöhrete kavuştuktan sonra üretmeye devam etmek zorundasınız. Eğer varlığınızı sürdürmek istiyorsanız üretip paylaşmalısınız” diye cevap verdi. Emekçi olmadan başarılı olunamayacağını belirten Göçer, “Her dönem çok çalışıp üretken olmalısınız. ‘Ben meşhurum, nasıl olsa beni her zaman dinlerler’ deyip yan gelip yatar, devamlı aynı şarkıları okursanız iş sonunda gazinolarda toplu halde fasıl söylemeye kadar gider” diye konuşarak şaşkınlık yarattı.

Sözleriyle Muazzez Abacı, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Samime Sanay, Mustafa Sağyaşar, Zekai Tunca ve Yıldırım Bekçi gibi ustaların Fasl-ı Şahane’sini hedef alan Göçer’in nasıl bir tepki çekeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.