BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.432,59
HABER /  MAGAZİN

Ferdi Tayfurun son sağlık durumu

Doktorları geçtiğimiz gün havalimanında rahatsızlanan Ferdi Tayfur'un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Abone ol

Muğla'nın Ortaca ilçesinde hastaneye kaldırılan sanatçı Ferdi Tayfur'un sağlık durumunun iyi olduğu, istediği zaman taburcu olabileceği bildirildi.

Ferdi Tayfur'un tedavi gördüğü özel hastanenin başhekimi Prof. Dr. İbrahim Ayhan Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tayfur'un 9 Mayısta baş dönmesi şikayetiyle hastaneye başvurduğunu anımsatarak, "Hastanemizdeki doktorlar tarafından Tayfur'un rahatsızlığı üzerine çeşitli tetkikler yapıldı. Şeker hastalığı teşhisi konuldu. Kalbi kontrol edildi, değerler normal bulundu. Yüz kısmındaki kranial sinirlerinde çok ufak bir zayıflama söz konusu. Tedavi süreci devam ediyor. Sağlık durumu son derece iyi ve dostlarıyla görüşüyor, odasında dinleniyor" diye konuştu.

Sanatçının moralinin çok yüksek olduğunu belirten Prof. Dr. Özdemir, "Ferdi Tayfur'un sağlık durumu iyi. İstediği zaman taburcu olabilir. İsterse şu anda konser bile verebilir" dedi.

Ferdi Tayfur'un refakatçisi, aynı zamanda menajeri olan yeğeni Cumali Tayfur da sanatçının birkaç gün daha hastanede kalacağını, şu anda görüntülenmek istemediğini ifade etti.