BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.433,32
HABER /  MAGAZİN

Ferdi Tayfur'dan olay sözler

Hayatında 3 kadını olan Ferdi Tayfur bu sözleri üzerine sosyal medyada ve özellikle kadınlardan büyük tepki topladı

Abone ol

İlk çocuğunun annesi Necla Nazır, nikâhlı eşi Zeliha Turanbayburt ve son çocuğu Taha’nın annesi Habibe Ümyani Demir olmak üzere hayatında üç kadın olan Ferdi Tayfur olay yaratacak bir söze imza attı.

Bugün gazetesine röportaj veren ünlü sanatçı, Müslüm Gürses ile eşi Muhterem Nur arasındaki aşkla ilgili Şebnem Özcan'ın yönelttiği "Muhterem Nur cenazede perişan haldeydi. Bu manzarayı görünce keşke beni de bu kadar çok seven arkamda bir kadınım olsaydı dediniz mi? Gerçi sizin 3 tane hanımınız var!" sorusuna bomba bir yanıt verdi.

BİR ADAMIN KARISI ÇOKSA...

Sosyal medyada olay olan Ferdi Tayfur'un "çok eşlilik" yorumu aynen şöyle oldu;

-Bak ben sana bir şey söyleyeyim mi? Bir adamın karısı çoksa o adam çok iyi bir insandır. İyi olmasa hiç bir kadın yanında durmaz, hiçbir kadın onu çekmez. Bunu böyle bil yani. Evde ne yemek ararım, ne ütü. Ne sinirlenirim, ne ters konuşurum. Çok sakin bir adamım, karnım doysun yeter."

CENAZEMİ BELEDİYE KALDIRSIN

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in cenazesindeki izdiham için de konuştu ve şunları söyledi:

"Bizim hiçbir şeyimiz doğru gitmiyor. İlla birileri gösteriş yapacak. Müslüm'ün tabutunu kırdılar, mezarı çöktü. Durun kardeşim ne oluyor ya? Camiye gittim, namazını kıldım baktım çok sıkışıyor, mezarlığa gittim. Kalsam orada izdiham olacak. Yana geçtim, haydaaaa ellerinde telefonlarla çevremi sardılar. Adamlar mezara sanatçı görmeye gelmişler. İnan bana oradan da kaçtım. Gitmek zorunda kaldım. Müslüm Gürses'in mezarına toprak atmama imkan bırakmadılar. Toprağı çiğneye çiğneye kayaya döndü toprak. Mezarı çökerttiler. Benden sonra o toprağı gevşetmek için kazmalarla kazmışlar. Benim cenazemi kaldırmasınlar. Benim cenazemi belediye kaldırsın. Bana dua etsinler yeter."

ANA RAHMİNE DÜŞMÜ!

"O benim cenazem de olabilirdi. Ana rahmine düştükten sonra zaten ölüme yola çıkıyorsun. Ne yaparsan yap, önemli olan ana rahmine düşmeyeceksin. Çünkü bir canlı o, bitti. Ölüm dünyanın kanunu..."

ÇOK EŞLİ SÖZE TEPKİ

Tayfur’un "bir adamın karısı çoksa o iyi insandır" sözlerine kadınlar sosyal medyada tepki gösterdi. İşte tepkiler;

İşte Twitter'da yazılanlardan birkaçı...

ekran-resmi-2013-03-11,-09.00.35.png

ekran-resmi-2013-03-11,-09.01.31.png

ekran-resmi-2013-03-11,-09.01.53.png