BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL

Fenerli taraftardan Aziz Yıldırım'a destek

Fenerbahçeli taraftarlar Aziz Yıldırım ile yöneticilere destek vermek amacıyla yarın Kadıköy'den Metris Cezaevi'ne araç konvoyu düzenleyecek.

Abone ol

Fenerbahçeli taraftarlar, futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilere destek vermek amacıyla yarın Kadıköy'den Metris Cezaevi'ne araç konvoyu düzenleyecek.

Organizasyon kapsamında, taraftarlar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanında bulunan eski Salı Pazarı'nda saat 15.00'de toplanacak.

Sarı-lacivertli taraftarların, buradan konvoy halinde Bağdat Caddesi ile Boğaziçi Köprüsü güzergahını takip ederek Metris Cezaevi'ne kadar gidecekleri ve yine aynı yolu takip ederek geri dönecekleri belirtildi.

Konuyla ilgili olarak, ''www.12numara.org'' internet sitesinden yapılan açıklamada, imkanı olan tüm Fenerbahçe taraftarlarının bu araç konvoyuna katılmaları istendi.

Diğer taraftan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri Metris Cezaevi'nde ziyaret ettiklerinde, Yıldırım'n kendilerine moral verdiğini söyledi.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarıyla sohbet etti.

Futbol Federasyonunun kulübe ceza verme ihtimalini düşünüp düşünmediği sorusuna Kocaman, 'Aklıma bile gelmiyor artık. Hiç aklımdan bile geçirmiyorum. Bir dönem kafamızın içinden geçti. Şu anda böyle bir şey yok' yanıtını verdi.

Kocaman 'Bütün hazırlıklarımızı 9 Eylül'de başlayacak Süper Lig ve 13-14 Eylül'deki Şampiyonlar Ligi'ne göre yapıyoruz' diye konuştu.

Galatasaray ise, kulüp yetkililerinin emniyet güçleri ve yargı mensuplarıyla tam bir işbirliği içinde olduğunu, dün istenen belgelere ek olarak, bugün bazı başka belgelerin de talep edildiğini açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, çeşitli yayın organlarında Galatasaray Kulübü'nden istenen bazı belgelerin bulunamadığı ve bu sebeple emniyet görevlilerine temin edilemediği yönünde asılsız haberler yer aldığı belirtildi.