BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.435,66
HABER /  SPOR

Fenerin son bombası!

Her sezon F.Bahçe'ye bir yıldız getiren Aziz Yıldırım'ın, Interli futbolcuyla görüşmelere başladığı söyleniyor.

Abone ol

Hersene transfer dönemi olsun olmasın en çok konuşulan takım Fenerbahçe oluyor. Ortega ile başlayan Van Hooijdonk, Alex ve Carlos ile devam eden yıldız yağmuru öyle görülüyorki devam edecek.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde 'Çok büyük bir dünya yıldızı ile anlaştım' söylemi tüm spor kamuoyunun papatya falı açmasına sebep oldu. Samuel Eto'o,  Frederic Kanute, Andrei Shevcenko, Adriano, Thierry Hanry derken şimdi de Hernan Crespo'yla anlaştığı iddia ediliyor.

Fanatik gazetisini haberine göre: Crespo'nun İtalya’dan ayrılması kesin gibi... Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalarak tarih yazan Fenerbahçe’de, yeni sezon için düşünülen flaş ismin Hernan Crespo olduğu öğrenildi. Aziz Yıldırım Başkanlığı’nda her sezon hedef büyüten, son olarak Roberto Carlos’u kadrosuna dahil ederek dikkatleri üzerine çeken Sarı-Lacivertli yönetimin, Arjantinli golcünün menaceri ile görüşmelere başladığı söyleniyor. Bu sezon İnter’de yedek soyunan tecrübeli oyuncunun Çizme’den ayrılmayı düşündüğü belirtiliyor.

Stephen Appiah seneye yok gibi...

Fenerbahçe Hernan Crespo ile 2 sezon önce de ilgilenmiş, ancak yıldız futbolcu seçimini İnter’den yana kullanmıştı. Yönetimin sezon sonunda Stephen Appiah’ı kesin olarak göndereceği konuşulurken, Mehmet Aurelio ve Mateja Kezman’ın da takımdan ayrılacağı göz önünde bulundurularak transfer çalışmalarına hız verildiği ifade edildi.