BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18
HABER /  SPOR

Fenerbahçenin transfer listesi

Sarı lacivertli yönetim transfer için kolları sıvadı. Kalan iki kulvarda başarı için bazı futbolcularla imza aşamasına geldiler.

Abone ol

Fenerbahçe Yönetiminin dolu olan yabancı kontenjanından ötürü yurt içindeki genç futbolcularla ilgilendiği ve bir kaç ismin imza aşamasına kadar getirildiği ileri sürülüyor.

Özer Hurmacı
Başkan Aziz Yıldırım'ın transfer harekatını bizzat kendisinin yönettiği belirlenirken, ilk olarak Ankarasporlu Özer Hurmacı için başkent ekibi ile anlaşmanın sağlandığı bildirildi.

Mehmet Yıldız
Sivassporlu Mehmet Yıldız konusunda da önemli aşamalar kaydeden sarı lacivertli yöneticilerin, bu transfere de nokta koymasının an meselesi olduğu iddia ediliyor.

Mehmet Topuz
Fenerbahçe Yönetiminin her transfer döneminde ismi gündeme gelen Kayserisporlu Mehmet Topuz için de sarı kırmızılı kulübe yeni bir teklif sunacağı gelen haberler arasında.

Miralem Pjanic
Maldonado ile yolları kesin olarak ayıracak olan sarı lacivertli yöneticilerin ön libero mevkiine Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden birinde forma giyen kaliteli bir ismi transfer etmeyi düşündükleri belirtildi. Fransa'nın Lyon takımında forma giyen Miralem Pjanic'in listenin ilk sırasında olduğu ileri sürülüyor. (ligtv)