BIST 9.801
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,67
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin muntemel 11'i

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kadıköy'de lider Trabzonspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de hedef galibiyet.

Abone ol

Sezonun ikinci yarısına Medical Park Antalyaspor karşısında alınan deplasman galibiyetiyle iyi bir başlangıç yaparak, Trabzonspor'un da ilk hafta aldığı beraberlikle aralarındaki farkı 7 puana düşüren sarı-lacivertliler, bordo-mavili ekip karşısında kazanarak farkı 4'e düşürmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'nin, geçen sezon Türkiye Kupası finalinde 3-1 yenildiği, 34. haftada Kadıköy'de 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu yitirdiği, bu sezonun ilk yarısında da deplasmanda 3-2 yenildiği Trabzonspor ile yapacağı zorlu mücadeleye, sarı-lacivertli taraftarların da büyük ilgi göstererek tribünleri doldurması bekleniyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesini hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın bordo-mavili ekip karşısında sahaya Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer (Dia), Alex ve Niang'dan oluşan muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile yapılan grup maçında kırmızı kart gören Caner'in cezası nedeniyle forma giyemeyeceği maçta, 3 sarı kartı bulunan Gökhan Gönül ceza sınırında olacak.

Zorlu maç öncesi takımda sakat futbolcunun bulunmaması, teknik direktör Aykut Kocaman'ı sevindiriyor.