BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,52
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grupların belirleneceği kura çekimi yarın yapılacak. Peki Fenerbahçe'nin olası rakipleri kim?

Abone ol

Monaco'da yarın Türkiye saatiyle 18.45'te gerçekleştirilecek kura çekiminde, Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılan Fenerbahçe'nin grubu ve rakipleri de belli olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 13-14 Eylül'de başlayacak. Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli kupasında final maçı ise 19 Mayıs 2012'de Almanya'nın Münih kentindeki Allianz Arena'da oynanacak.

LİSTEDEKİ TAKIMLAR

Kura çekimine Fenerbahçe'nin yanı sıra Barcelona, Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Porto, Inter, Milan, Shakhtar Donetsk, Valencia, CSKA Moskova, Olympique Marsilya, Zenit, Ajax, Bayer Leverkusen, Olympiakos, Manchester City, Lille, Basel, Borussia Dortmund, Napoli ve Otelul Galati takımları direkt olarak katılacak.

Kupada dün oynanan play-off maçları sonunda Bayern Münih, Genk, Dinamo Zagreb, Villarreal ve Apoel de tur atlayarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

Şampiyonlar Ligi'ne katılacak son 5 takım ise bu akşam oynanacak Rubin Kazan-Olympique Lyon, Viktoria Plzen-Kopenhag, Sturm Graz-Bate Borisov, Udinese-Arsenal ve Benfica-Twente maçlarının ardından belli olacak.

Fenerbahçe'nin kura çekimine 3. torbadan katılması bekleniyor.