BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  SPOR

Fenerbahçenin korkusu yok

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea ile eşleşen Fenerbahçe’de futbolcular kurayı değerlendirdi;

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İngiltere’nin FC Chelsea takımıyla eşleşen Fenerbahçe’de futbolcular kurayı değerlendirdi.

UĞUR BORAL: KORKUMUZ YOK

Samandıra Tesisleri’nde FB TV’ye açıklama yapan futbolculardan Uğur Boral, kura çekimi öncesi 4 İngiliz takımından FC Chelsea’nin çıkmasını istediğini belirterek, "Rakibimiz inanılmaz oyunculara sahipler, ama takım olarak baktığımızda diğer İngiliz ekipleri daha iyi bir takım. O yüzden Chelsea içimden geçiyordu. Kimseden korkumuz yok. Çıkıp Fenerbahçe gibi oynayacağız. İlk maçın bizim sahada olması bizim için avantaj" dedi.

Turu geçeceklerine inandığını kaydeden Uğur, şunları söyledi:

UĞUR TURDAN UMUTLU

"Turu geçme şansımız yüzde 50. Türk halkının desteğini arkamıza alıp, aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Onların bireysel yeteneklerine dikkat etmeliyiz. Takım halinde iyi defans yaparsak çok fazla korkmamıza gerek yok. Biz aynı şekilde çıkıp oynayacağız. Hepimize çok iş düşüyor. Dönülmez bir yola çıktık. Bu yola inandıysak eğer, çıkıp varımızı yoğumuzu o yol uğruna vereceğiz ve inşallah turu geçen taraf biz olacağız."

VOLKAN: İSTEDİĞİMİZİ ALAN BİR TAKIM OLDUK 

Kaleci Volkan Demirel ise rakibin kim olduğunun önemli olmadığını belirterek, "Önemli olan bizim ne yapacağımızdır. Sahaya konsantre olarak çıkar, o maçı istersek, istediğimizi alabilecek bir takım olduk. Sahaya çıkıp turu geçmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kendi sahalarında yapacakları ilk maçta avantajlı bir skor almaları gerektiğini vurgulayan Volkan, "İlk maçı kendi sahamızda oynamak avantaj. Gol yemeden bir galibiyet alırsak orada turu geçeriz. İleri uç adamları çok etkili, onlarla mücadele etmek zor olacak ama bizim de çok iyi futbolcularımız var. Kaliteli bir takımız. Şanslar eşit. Onların kalecisi Cech dünya çapında bir kaleci. Onunla karşılaşacağım için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

İLHAN PARLAK: SEVİLLA'DAKİ MUTLULUĞU YAKALARIZ

İlhan Parlak ise Sevilla maçında tribünde olmasına rağmen hayatında yaşamadığımı bir heyecan yaşadığını ifade ederek, "Dünya yıldızlarının olduğu Chelsea çıktı. Sevilla’da yaşadığımız mutluluğu İngiltere’de yaşayacağımıza inanıyorum. İleri uçta Drogba, Anelka ve Shevchenko gibi dünya yıldızları var, ama şu anda iyi bir döneminde değiller. İnşallah Avrupa’da sergilediğimiz futbolu Chelsea maçında da sergilersek turu geçeceğimize inanıyorum" değerlendirmesini yaptı.