BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
HABER /  SPOR

Fenerbahçenin istediği 3 yıldız

Transfer dönemi hareketli geçeceğe benziyor. Daum geldi. Fenerbahçe atağa geçti. Üstelik de çok önemli üç yıldızın peşine düştü.

Abone ol

Teknik direktör sorununu Christoph Daum - Aykut Kocaman ikilisi ile çözen Fenerbahçe'nin transfer rotası da belli oldu. Sarı lacivertliler Milan'dan Seedorf, Juventus'tan Poulsen ve Atletico Madrid'in yıldızı Maxi Rodriguez'i kadroya katmak için çalısmalara başladı.

Kariyerinde Milan ile 2, Ajax ve Real Madrid'le birer kez Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran 33 yaşındaki Clerence Seedorf'u alabilmek için büyük çaba gösteren sarı lacivertlilerin, İtalyan Kulübü Milan ile pazarlıklara başladığı öne sürüldü.

Seedorf, 2007 yılında Şampiyonlar Ligi'ndeki en iyi orta saha oyuncusu ödülünün de sahibi olmuştu.

Fenerbahçe'nin İtalya'da top koşturan bir diğer orta saha oyuncusu adayı ise Christian Poulsen. Sezon başında Sevilla'dan, Juventus'a transfer olan Danimarkalı ön liberonun maliyetinin 8 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

2005 ve 2006 yıllarında ülkesinde yılın futbolcusu seçilen Poulsen 29 yaşında. Danimarkalı yıldız 52 kez de ülkesinin milli takımında görev yaptı.

Sarı lacivertli yönetimin en büyük hayali ise Atletico Madrid'in yıldızı Maxi Rodriguez'in transferini sonuçlandırmak.

Christoph Daum'un ısrarla istediği Arjantinli forvet, 2006 yılında transfer olduğu Atletico Madrid'in kaptanlığını yapıyor. Arjantin Milli Takımı’nın değişmez ismi olan 28 yaşındaki Rodriguez, Espanyol ve Atletico Madrid formaları altında 7 yıl içinde La Liga'da toplam 56 gole imza attı.