BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.431,91
HABER /  SPOR  /  TRABZONSPOR

Fenerbahçe'nin hocası Koeman: 'Şansımız olsa 2-2 biterdi'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Koeman, 2-1'lik Trabzonspor mağlubiyetini 'şanssızlık' olarak değerlendirdi.

Abone ol

Trabzonspor karşılaşması sonrası konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, bordo mavili ekibin birçok gol pozisyonu kaçırdığı karşılaşmada, iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını ancak maçın son dakikalarında maçı 2-2’ye getirebilecek pozisyonları bulmalarına rağmen şanssız bir şekilde mağlup olduklarını söyledi.

Hollandalı teknik adam, maç boyunca çok daha fazla gol kaçıran Trabzonspor’un kendilerine göre daha dinç bir görüntü ortaya koyduğunu belirterek, “Maçın ilk yarısında daha fazla baskı yapmalıydık. Rakibimiz daha taze ve dinç olduğunu gördük. Ama bunları bahane olarak görmüyoruz. Adil olmamız gerekir. Penaltıyı kalecimiz muhteşem bir şekilde kurtardı. İlk dokunuşları ve pasları istediğimiz gibi yapamadık.

Maçın ikinci yarısında ise rakibimiz 1-0’dan ve 2-0’dan sonra maçı farklı bitirecek golleri bulabilirdi. Ama maçın sonlarına doğru 2-1’i yakaladık. Son dakikada şans yanımızda olsaydı maçı 2-2 bitirebilirdik. Futbolcularım maçın sonuna kadar mücadelelerini sürdürdü. Son dakikaya kadar her şeyi yaptık ama yetmedi” dedi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

"RAKİBİMİZDEN DAHA ÇOK TOP KAZANDIK"

Bahaneler arkasına sığınmayacağını belirten Koeman, “Rakibimizden çok fazla top kazandık ama top bizdeyken iyi şeyler yapamadık. Onların daha agresif ve daha dinç olduğunu gördük” diye konuştu.

"FENERBAHÇE'NİN HEDEFİ LİGDE KALMAK MI?"

"Fenerbahçe’nin hedefi ligde kalmak mı yoksa şampiyonluğu kovalamak mı?" şeklindeki soruya ise Hollandalı teknik adam, “Ligde kötü bir yerdeyiz. Bu durumdan çıkabilmek için çok çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Fenerbahçe maçına damga vuran koreografi!