BIST 8.984
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,96
HABER /  SPOR

Fenerbahçenin eski kalecisi öldü!

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen kaleci hayatını kaybetti. 32 yaşındaki kalecinin intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Abone ol

Alman futbolu, milli bir futbolcudan gelen şok haberle sarsıldı. 2003-2004 sezonunda bir maçlığına Fenerbahçe forması giyen Hannover kalecisi Robert Enke, hayatını kaybetti.

TREN Mİ ÇARPTI İNTİHAR MI ETTİ?

Daha önce Benfica, Barcelona, Fenerbahçe gibi ekiplerin formasını giyen Enke'ye Neustadt adlı bir kasabada tren çarptığı belirtilirken, alman polisi intihar üzerinde duruyor.

Yerel polis yetkilileri, Enke'nin kendini trenin önüne attığını düşündüklerini ifade ediyor. Olayın şokunu yaşayyan Hannover başkanı Martin Kind, "Ne diyeceğimi bilemiyorum, Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum ama maalesef Robert artık hayatta değil" dedi.

2 YAŞINDAKİ KIZINI KAYBETMİŞTİ

2006'da 2 yaşındaki kızını doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybeden 32 yaşındaki futbolcu, büyük bir yıkım yaşamış, eşi sayesinde hayata tutunmuştu.

Hannover'deki müthiş performansıyla Almanya'da yılın kalecisi de seçilen Enke, 8 kez Alman milli takımının kalesini korumuştu.