BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeli taraftardan medyaya sert tepki

Fenerbahçe'nin Düzce kampına destek için giden sarı lacivertli taraftarlardan medya mensuplarına sert tepki

Abone ol

Fenerbahçe'nin Düzce'de yaptığı yeni sezon hazırlık kampına gelen sarı-lacivertli taraftarlar, takıma destek verirken, basın mensuplarına büyük tepki gösterdi.

İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra çevre illerden Kaynaşlı İlçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'ne gelen taraftarlar, meşaleler yakıp, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcular için tezahüratlar yaptı.

Sabah yapılan antrenmandan sonra İstanbul'dan otobüslerle gelen taraftar gruplarının da tesise girmesiyle sayıları 3 bini aşan taraftarlar, sahaya pankartlar asıp, tezahüratlar yapmaya başladı.

Taraftar gruplarının toplanmasının ardından tesisten saat 14.20'de çıkan teknik heyet ve futbolcular, taraftarların yanına gittiler.

Futbolcular jandarma ekiplerinin çemberinde olan taraftarların önünden geçerken, kaptan Alex ve Bilica, Dia'yı omuzlarına alarak, taraftarların yanına getirdi. Bu sırada jandarmayı aşan bir taraftar, Dia'nın bacağına sarıldı. Zor anlar yaşayan Dia, güçlükle bacağını taraftarın elinden görevlilerin yardımıyla kurtardı. Barikatı aşmak isteyen taraftarları, jandarma güçlükle tutmaya çalışırken, bir taraftarın rahatsızlandığı görüldü.

OYUNCULAR TARAFTARLARLA TEZAHÜRAT YAPTI

Saha kenarında bir araya toplanan futbolcular daha sonra taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı.
Futbolcular sahanın diğer tarafına da giderek, taraftarları selamladı.

Daha sonra futbolcular tesise doğru giderken, jandarma ekiplerini aşan çok sayıda taraftar, oyuncuların yanına geldi. Bir anda kalabalık taraftarın arasında kalan oyuncular güçlükle tesise girdi.

Jandarma ekipleri ve özel güvenlik, kalabalık taraftar karşısında zor anlar yaşadı.

Daha sonra jandarma ekipleri güçlükle tesisin önünden taraftarları uzaklaştırırken, taraftarlar da İstanbul'a gitmek için tesislerden yavaş yavaş ayrılmaya başladı.

Bu arada, futbolcuların antrenman yaptığı sahada gezen taraftarlar, hatıra fotoğrafları çektirdi.

BASINA BÜYÜK TEPKİ

Fenerbahçeli taraftarlar, futbolda şike iddiaları kapsamındaki soruşturmayla ilgili haberler nedeniyle basın mensuplarına büyük tepki gösterdi.

Tesislerde bir araya geldikten sonra basına küfürlü tezahürat yapan taraftarların tepkisi üzerine basın mensupları önce tesisin önüne geldi.

Taraftarlar burada da basına tepki gösterince, gazeteciler tesisin içine girip, balkondan çekim yapmaya çalıştı. Ancak taraftarlar, balkona doğru taş, pet şişe ve çakmak gibi maddeler atınca, basın mensupları yeniden tesisin içine girmek zorunda kaldı.

Bu sırada, balkonda bulunan bazı taraftar derneği yöneticisi olduğu öğrenilen bir kişi, basın mensuplarını tehdit etti. Basın mensupları bir süre tesisin içinde bekledi.