BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.244,79
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den Cocu'ya gözdağı: 'Hatamızda ısrarcı olmayız'

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Cocu'nun geleceği ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yanlış olan bir şeyde ısrar etmeyiz ancak 5 hafta daha erken" dedi.

Abone ol

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, TRT Spor canlı yayınında Cocu'nun geleceği ile ilgili soruları yanıtladı. Asbaşkan Özsoy, Hollandalı çalıştırıcının akıbeti hakkında "En kısa sürede bunu düzelteceklerine inanıyorum." dedi.

Semih Özsoy'un açıklamaları şu şekilde;

"Kötü bir geceydi, Dinamo Zagreb yenilgisi kabul edilebilir değildi. Hem sonuç olarak, hem de futbol olarak. Her Fenerbahçeli gibi biz de memnun ayrılmadık. Oyunculardaki isteksizlik bizi üzdü. Bu demek değil ki böyle devam edecek. Samandıra'dan geldim, başkanımız oradaydı, küçük bir toplantı yapılıyor. Beklenmedik bir mağlubiyetti. En kısa sürede bunu düzelteceklerine inanıyorum.

''OYNANAN OYUN TATMİN ETMİYOR''

Abilik kavramı bizde var. Çok tecrübeli futbolcularımız var. Her mağlubiyetten sonra bu konuların gündeme gelmesi doğru değil. Göreve geldiğimizde karışık bir dönem vardı. Geçiş dönemleri sancılı olur. 5 maçta verilen resim bir devamlılık olmadığı yönünde. Bu görüşe katılıyorum. Ama bunlar zaman içinde düzelecek. Bir dizinin, bir programın olması bile bir süreçtir. Futbola da böyle bakmak gerek. Futbol sizi tatmin ediyor mu derseniz kesinlikle tatmin etmiyor.

''ESAS OLAN FENERBAHÇE'DİR''

İnanın bana güzel olacak. Eğer tam tersi olursa hatalarımızla devam etmeyiz. Mukavelemiz var ama bir mecburiyetimiz yok, esas olan Fenerbahçe'dir, vazgeçilmez olan Fenerbahçe'dir. Yanlış olduğuna kanaat getirdiğimiz bir şeyde ısrarcı olmayız. UEFA Avrupa Ligi'nde de biz bu gruptan çıkarız."