BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.308,97
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra...

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Altınordu’yu ziyaret edip hem şampiyonluğunu tebrik etti hem de sistem hakkında bilgiler...

Abone ol

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Altınordu’yu ziyaret edip hem şampiyonluğunu tebrik etti hem de sistem hakkında bilgiler aldı. Kocaman, Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra kendisini zihinsel olarak yenilediğini söyledi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olarak PTT 1. Ligi’ne yükselen Altınordu, Abdullah Avcı ve Fatih Terim’den sonra Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman’ı da konuk etti. Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’ne gelen Kocaman’ı, başkan Seyit Mehmet Özkan, futbol direktörü Murat Dizdar, Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) Direktörü Zafer Bilgetay ile çok sayıda yıldız adayı futbolcu çiçeklerle karşıladı. Tesisleri gezen, çalışma sistemleri hakkında bilgiler alan Kocaman, kırmızı-lacivertli ekibin şampiyonluğunu tebrik etti. Kocaman, daha sonra da Selçuk’a geçerek oradaki kamp ve antrenman tesislerini gezdi.

“UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORUM”
“Yıllardır özlemini duyduğumuz şeylerin, burada hayata geçirilmiş olmasını görmek beni çok mutlu etti” diyen Kocaman, “Seyit Mehmet Özkan Bey’in önderliğindeki Altınordu’daki değişimi ve gelişimi duyuyor, uzun süredir takip ediyor ve görmek istiyordum. Burası, bir nedenden sonuca gitme merkezi, görünmeyen, göze çarpmayan ve ne yazık ki bizim ülkemizde pek de değere verilmeyen işlerin yeri. Doğru ve akılcı yatırımların karşılığının alınmasını, bütün içtenliğimle diliyorum. Altınordu düşünerek, üreterek, uygulayarak ve daha sağlam bir şekilde ilerleyip hataları da görüp düzelterek bir örnek oluşturabilir” dedi. Altınordu Sosyal Etkinlikler Yöneticisi Elif Savut, ziyaretin sonunda Kocaman’a üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

“ZİHİNSEL OLARAK YENİLENDİM”
Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra kendisini zihinsel olarak yenilediğini kaydeden Kocaman, “Geçmişte yaşadıklarımız bir sınavdı. Ve belki de hayatın gerçekleriydi. Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra kafamı iyice dinledim. 29 yıldır sana içindeyim ve aralıksız çalışıyorum. Buna ihtiyacım varmış. Avusturya’dan Katar’a, İngiltere’den Danimarka’ya kadar her yeli dolaşıp kendimi zihinsel olarak yeniledim. Masa başında oturan insanların, dünyasının da o masa kadar olduğunu gördüm” diye konuştu.
(İHA)