BIST 9.716
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.421,73
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de Luciano Süprizi

Kardemir Karabük maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, dün yapılan idman sırasında küçük bir baskın yaşandı.

Abone ol

Pazar günü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de, dünkü antrena Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler adeta baskın yaptı.

Başkan Yıldırım ve Yöneticiler Ömer Temelli, Cihan Kamer, Şekip Mosturoğlu, Mithat Yenigün, Serkan Acar, Tamer Yelkovan ve Nihat Özbağı, Topuk Yaylası’nda inşaatı süren tesisleri yerinde inceledi. Dönüşte ise Samandıra’ya uğrayaran Başkan Yıldırım, Karabük maçı öncesinde futbolcular ve teknik heyete moral verdi.

5’e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan çalışmaya Joseph Yobo, Gökhan Gönül ile Berk Elitez takımla birlikte çalışmalara katılırken, tedavi süreçleri devam eden Volkan Demirel, Issiar Dia ile Daniel Güiza takımdan ayrı çalıştı.

LUCİANO DA ANTREMANI ZİYARET ETTİ

Bu arada dün Can Bartu Tesisleri’nin sürpriz bir konuğu daha vardı... Üç sezon Fenerbahçe forması giyen ve 2005-2006 sezonu sonunda sakatlığı nedeniyle sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Fabio Luciano, dün antrenmanı ziyaret etti. Eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Brezilyalı oyuncu, bir ara ayağına topu alarak espri yapmaktan da geri kalmadı.