BIST 9.716
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.430,69

Fenerbahçe'de herkes kaybetti

Trabzonspor Başkanı şöyle demiş, şunu söylemiş bana ne! Başkan, sözlerinin bedelini küfür işiterek mi ödemeli? Cezayı keseceksen eğer, sahada kes! Hukuki bir sorunun varsa, mahkemeler orada.

Aziz Yıldırım, gittiği her yerde küfür işitti, işitiyor! En çok günahsız anneler nasipleniyor bu küfürlerden. Fenerbahçe taraftarı da, bu geleneğe uydu dün. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na maç boyunca küfür edildi. 

Hacıosmanoğlu ile bir gün önce görüştüğümüzde, "Efendice gidip maçı izleyeceğim!" demişti. Tepki bekliyordu ama, bu kadarını değil. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı tıka basa dolduran Fenerbahçe taraftarlarının tempo tutup, annesine küfür edeceğini tahmin etmiyordu herhalde.

Ne yalan söyleyeyim, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere, tüm camianın  misafirperverlik konusunda, Hacıosmanoğlu'nu utandıracağını düşünmüştüm!

Yanılmışım!

Zira ben utandım!

*

İbrahim Hacıosmanoğlu'na Beşiktaş taraftarının gösterdiği hoşgörünün yüzde birini bile gösteremedi Fenerbahçe taraftarı. Küfürler havada uçuştu, rakip takıma da, o takımın başkanına da Aziz Yıldırım'ın yaşadıkları yaşatıldı maç boyunca!

Üstelik aralıksız!

Trabzonspor'u farklı bir skorla yenerek gündemde kalmalıydı benim takımım.

Futbolu gölgede bırakan hatta şiddete varan görüntülerle gazetelerin spor sayfalarını süslüyoruz bugün. Renklerine gönül verdiğim takımın taraftarı olduğunu söyleyen adam kılıklı kimselerin sayesinde, gazetelerdeki haberlere baktıkça utancım daha da artıyor!

Şu hale bakın!

Fenerbahçe kafilesine Trabzon'da yapılan saldırıları kınadık yıllarca.

Daha beterini daha vahimini, daha adisini biz yaptık dün!

Küfür kesmedi, şiddete başvurduk!

Bir adam ilerisinde cana kast var!

Papuç ucuz değildi Allah'tan... 

*

Trabzonspor Başkanı şöyle demiş, şunu söylemiş bana ne! Başkan, sözlerinin bedelini küfür işiterek mi ödemeli? Cezayı keseceksen eğer, sahada kes! Hukuki bir sorunun varsa, mahkemeler orada. 

Olmadı!

Yakışmadı!

çArşı kadar olgun davranamadık!

Aziz Yıldırım başta olmak üzere, Fenerbahçe yönetimiyle taraftarıyla dün akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Gazeteciler.com yazarı Adnan Berk Okan'ın deyişiyle kaybetti!  

Fenerbahçe'nin iki puanlık kaybı mühim değil! 

Öteki kayıp daha büyük!