BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.476,84
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de flaş Ersun Yanal gelişmesi! 4 futbolcu için şart koştu

Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy, Ersun Yanal ile görüştü ve sezon sonuna kadar takımın başına geçmesini teklif etti. 6 aylık teklife sıcak bakmayan Yanal ile Özsoy'un ikinci görüşmenin gerçekleştiği ifade ediliyor. Taraflar, 1,5 yıllık anlaşma için el sıkıştı. Ayrıca Yanal 4 futbolcu için şart koştu.

Abone ol

Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli, dün yaptığı açıklamada ''Koeman'la yola devam edeceğiz, gündemimizde yeni hoca arayışı yok'' dese de yönetici Semih Özsoy, Ersun Yanal ile Beşiktaş'taki bir plazada bir araya geldiler.

ANLAŞMA YAKIN
Fenerbahçe yöneticisi Semih Özsoy, teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile görüştü. İlk teklif 6 aylık. Ersun Yanal ise 1,5 yıllık sözleşme istiyor. Ersun Yanal ile sarı-lacivertli yönetimin ilk temasında 6 aylık sözleşme teklifini yetersiz bulan deneyimli teknik adamın bunu reddetmesi üzerine ikinci görüşmenin gerçekleştiği ifade ediliyor. Buna rağmen taraftarın 1,5 yıllık anlaşma konusunda yakın olduğu ve önümüzdeki günlerde imzaların atılabileceği konuşuluyor.

4 FUTBOLCU İÇİN ŞART KOŞTU
Ayrıca Ersun Yanal, kadro dışı kalan Volkan Demirel, Nabil Dirar, Aatif ve Ozan Tufan’ın affedilmesini talep ediyor.

SON SÖZ ALİ KOÇ'UN
Fenerbahçe, Ersun Yanal konusunda Ali Koç'u bekliyor. Özel işleri sebebiyle yurtdışında bulunan Ali Koç, konuyu yönetim kurulu ile birlikte değerlendirip son kararını verecek.