BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.410,97
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de Alex morali!

Fenerbahçe, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürürken kaptan Alex'in de antrenmanlara katılması takıma moral kazandırdı

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kulüpte en sevindirici gelişme kaptan Alex'in takıma katılması oldu.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, FB Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda, teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki sarı-lacivertliler, ısınma ve koşu hareketlerinin ardından 3 grup halinde 5-2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

TAKIMA KATILDI

Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Alex de Souza, takıma katıldı. Sezer Öztürk, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk tedavi ve çalışmalarını salonda sürdürürken, Serdar Kesimal bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile sahada yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Afrika Uluslar Kupası maçları için Senegal Milli Takımı'na giden Issiar Dia çalışmalarda yer almadı. Bu antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.